Oplev Oslo med ny SKAM guide

Flere af scenerne i SKAM er optaget i St. Hanshaugen_Foto Leif-Harald Ruud

Turistkontoret i Oslo har de seneste måneder oplevet stigende interesse for de steder i byen, hvor den norske ungdomsserie SKAM er indspillet. Derfor har VisitOslo lavet en særlig SKAM-guide over de steder, hvor serien er optaget.

SKAM har taget Danmark med storm. Det seneste halve år er vendinger som ’Kroppen din trenger potet’ og ’Kødder du?’ for mange danskere blevet normale fraser – og seriens personer, plot og temaer debatteres online.

Christian Lunde, adm. direktør i VisitOslo: ”Med den nye guide kan man nemt finde og opleve flere af de centrale indspilningssteder fra både første, anden og tredje sæson. Blandt andet viser guiden vej til det sted, hvor Noora og William i sæson to er på første date, og til broen, hvor de endelig kysser første gang”.

Fans, som vil genopleve nogle af scenerne fra den seneste sæson, kan bl.a. besøge Bislett Kebab, hvor Jonas og Isak køber kebab i afsnit 6. Guiden viser også vej til Kaffebrenneriet, hvor Isak og Even mødes, inden de tager på Radisson Blu Plaza Hotel i et af de sidste afsnit – og SKAM-karakterernes skole, Hartvig Nissens skole, der har ligget i Oslo siden 1849.

VisitOslos nye SKAM-guide blev lagt online den 16. januar. Kortet over SKAM-oplevelser i Oslo er allerede blevet vist mere end 55.000 gange.

Se SKAM-guiden på: www.visitoslo.com/no/artikler/skam

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.