Oplev Oslo med ny SKAM guide

Flere af scenerne i SKAM er optaget i St. Hanshaugen_Foto Leif-Harald Ruud

Turistkontoret i Oslo har de seneste måneder oplevet stigende interesse for de steder i byen, hvor den norske ungdomsserie SKAM er indspillet. Derfor har VisitOslo lavet en særlig SKAM-guide over de steder, hvor serien er optaget.

SKAM har taget Danmark med storm. Det seneste halve år er vendinger som ’Kroppen din trenger potet’ og ’Kødder du?’ for mange danskere blevet normale fraser – og seriens personer, plot og temaer debatteres online.

Christian Lunde, adm. direktør i VisitOslo: ”Med den nye guide kan man nemt finde og opleve flere af de centrale indspilningssteder fra både første, anden og tredje sæson. Blandt andet viser guiden vej til det sted, hvor Noora og William i sæson to er på første date, og til broen, hvor de endelig kysser første gang”.

Fans, som vil genopleve nogle af scenerne fra den seneste sæson, kan bl.a. besøge Bislett Kebab, hvor Jonas og Isak køber kebab i afsnit 6. Guiden viser også vej til Kaffebrenneriet, hvor Isak og Even mødes, inden de tager på Radisson Blu Plaza Hotel i et af de sidste afsnit – og SKAM-karakterernes skole, Hartvig Nissens skole, der har ligget i Oslo siden 1849.

VisitOslos nye SKAM-guide blev lagt online den 16. januar. Kortet over SKAM-oplevelser i Oslo er allerede blevet vist mere end 55.000 gange.

Se SKAM-guiden på: www.visitoslo.com/no/artikler/skam

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.