Opsigelser og bureaulukninger i top

DAT coca cola fly MD, 1VOR EGEN VERDEN: Negative nyheder er ikke normalt det bedste stof i en avis eller på en website. Læserne vil hellere høre om noget positivt. Men i den forrige uge kom sagen om FDM`s afskedigelser og lukninger i top, som den mest læste nyhed.

Der var klar stigning i den seneste opgørelse for aktiviteten på vore websider med 86.990 besøg i løbet af ugen. Mest læste var udviklingen i FDM med opsigelser og lukninger af nogle af firmaets rejsebureauer på grund af et ikke tilfredsstillende regnskabsresultat.

På andenpladsen kom Danmarks Rejsebureau Forenings advarsel mod at bruge Norwegian, fordi forsikringsselskaber ikke garanterer ved forsinkelser. På tredjepladsen var der overraskende stor interesse for nyheden om, at pressen ikke måtte se Coca Cola flyet fra DAT.

Herefter blev rækkefølgen: 4.Tyrkiet Ekspertens krak kan koste op mod 65 mio. kr. 5. Dyreste 1. klasse til Seoul, 6. Tivoli og Arp Hansen med nyt hotel, 7. BA takker nej til passager på 222 kilo, 8. SAS tilfreds med udsigterne, 9. Det ideelle parløb Stig Elling og Birthe Madsen og 10. Stort krydstogtbureau tvivler på Norwegian til Florida.