Radisson Hotel Group dominerer hoteludbuddet ved Oslo Lufthavn, hvor kæden nu har fire hotelvaremærker. Her et kig ind i et værelse i den nye bygning med to hotelvaremærker. PR-foto.

Oslo Lufthavn får hotel med to varemærker

Det hører til sjældenhederne at én bygning har to hotelvaremærker. Men det er sket nu ved Oslo Lufthavn, hvor 514 værelser deles mellem Radisson Red og Radisson Hotel & Conference Centre.

Radisson Red-hotellet er samtidig Red-varemærkets debut i Norge, Danmark har allerede et i Aarhus.

De to Radisson-hotelvaremærker i samme bygning ved Oslo Lufthavn er med deres 514 værelser lufthavnens største hotel. Det næststørste lufthavnshotel er også fra Radisson.

Bygningen med de to nye hoteller har Jörgen Ljunggren som direktør, og de rummer blandt andet også et konferencecenter med 52 mødelokaler samt et stort ballroom. De to hoteller har deres egen overdækkede passage til og fra lufthavnsterminalen.

Radisson Red Oslo Airport-hotellet har 214 værelser, mens Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport, som det lange navn er på det andet hotel i bygningen, har 300 værelser.

Bygningen med de to hoteller tilbyder blandt andet en restaurant med et menukort, der har en blanding af internationale madfavoritter med et tvist fra det norske køkken. Det kan blandt andet været elg-sovs, norske oste og norsk laks.

Debut på det norske marked
Tom Flanagan Karttunen, chef for Radisson Hotel Group i Nord- og Vesteuropa, siger i pressemeddelelsen:

”Vi er stolte af for første gang præsentere vores varemærker Radisson Red og Radisson Hotel & Conference Centre i Norge. Med de to hoteller i den nye bygning har Radisson over 1.200 hotelværelser fordelt på fire af vores otte hotel-brands ved Oslo Lufthavn. Vi har 500 værelser på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, 233 værelser på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West og så dette nye hotel med sine 514 værelser.”

Radisson Hotel Group tæller varemærkerne Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson Red, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson samt Prizeotel. På verdensplan er er der 1.600 Radisson-hoteller.

Til næste år får København også sin første hotelbygning med to hotelvaremærker, begge fra Marriott.

Relaterede artikler:

SAS-piloter sælger kendt lufthavnshotel

Verdens største hotelkæde passerer 8.000 hoteller

Marriott på vej med nyt varemærke til København