Over 300 ansatte skal give Cimber ny navn

sas CRJ900NAVNESKIFTE: Da SAS købte Cimber, som rammen om et datterselskab til regionale ruter med CRJ-flyene, var det oplagt, at der på et senere tidspunkt skulle et nyt navn til. – Det kommer nu.

Hvis en eller flere af de ansatte i deres sommerferie skulle få den helt geniale ide til et nyt navn til det der i dag officielt hedder Cimber A/S, kan de foruden berømmelse vinde en spændende Europa-ferie for to.

Da SAS købte skallen af Cimber A/S lå det i luften, at der skulle et nyt navn til. Det ellers succesfyldte Cimber Air, der startede som en driftig familievirksomhed af navnkundige Ingolf Nielsen i Sønderjylland, men gik senere fallit som Cimber Sterling og blev til Cimber A/s med store vanskeligheder.

”Vi har valgt at spille bolden videre til vore godt 300 ansatte, ” siger adm. direktør Kent Hansen. ”Bestyrelsen synes det er en god ide. Derfor har vi valgt at udstede en god, gammeldags navnekonkurrence, hvor de ansatte kan byde ind med forslag til et nyt navn med vores helt egen identitet.

Det er vigtigt, at hverken SAS eller ordets Scandinavia skal indgå. Vi er et selvstændigt datterselskab, ejet af SAS, og skal bevise, at vi kan stå på egne ben. Jeg vil tro, vi kan have en afgørelse efter sommerferien ” fortsætter han.

Skal I også have nye uniformer?

”Det har vi endnu ikke taget stilling til. Nu tager vi en ting ad gangen.”