Asien byder på flere attraktive skidestinationer. Foto: Emirates.

På skiferie i Asien

Lyder Japan, Sydkorea og Kina som oplagte steder at tage på skiferie? Destinationerne byder på fantastiske skioplevelser, som kun få europæiske destinationer kan leve op til.

Mere end 200.000 danskere rejser hvert år på skiferie, særligt til Frankrig, Østrig eller Norden, viser tal fra Danmarks Statistik. Men uden for Europa er der også rige muligheder for en fantastisk skiferie, fastslår landechefen for Emirates i Danmark Morten Balk.

”Mange danskere forbinder rejser til Asien med sol og sommer, men flere har fået øjnene op for de gode ski-destinationer i disse regioner. Japan, Sydkorea og Kina har alle store bjerge og fantastiske kulturoplevelser, der gør, at man kan få en anderledes oplevelse end på en skiferie til de traditionelle, europæiske skisportsdestinationer”, siger Morten Balk.

Ski og storbyferie
Ved at rejse til værtslandet for vinter-OL i 2018, Sydkorea, kan man kombinere skiferie med storbyferie og desuden se frem til helt opdaterede skisportsterræner. Jagter man uberørt sne på en af Japans vulkaner, kan man være heldig at møde bjergaber i de mange naturlige hot-springs. Rejser man til Kina, kan man gå på opdagelse i et eller flere af de mange skisportssteder tæt på Beijing. De udvides og udvikles i takt med, at kineserne får øjnene op for skiturismen.

Ski- og kulturferie til Asien kan kombineres med en behagelig rejse til favorabel pris. Emirates tilbyder flyvninger til både Japan, Sydkorea og Kina fra København med et stop i Dubai.

Passagerer, der flyver fra København, kan se frem til at flyve med Emirates A380 – dobbeltdækkeren, som for eksempel har en Onboard Lounge, gourmet mad og vin og chaufførservice på Business Class. Man kan for eksempel rejse til Japan for ca. 5.000 tur/retur i Emirates rummelige Economy Class flykabine.

Relaterede artikler:

Emirates opgraderer sin flyvende bar og lounge

Emirates reducerer på USA

Emirates investerer 3,5 milliarder kroner i vin

x

Læs Også

Californiens turisme vokser

Trods flere naturkatastrofer stiger turismen i Californien, der sidste år havde 276.000 ankomster fra Skandinavien. Til september genåbner den berømte Highway 1. IPW 2019 finder sted i sydcaliforniske Anaheim.

Rejsebranchen i USA kræver bedre vilkår

USA sakker bagud i kampen om at tiltrække internationale turister. Den amerikanske rejsebranche ønsker mere offentlig støtte til markedsføring og udvidede visa-programmer.

Island overvejer turistskat

Turisterne strømmer til Island i årlige tocifrede vækstrater. Nu foreslår den islandske regering en turistskat, der årligt skal give cirka 150 millioner danske kroner.

Billige charterrejser under hedebølge

Solen står i disse dage højt over Danmark og mange charterrejser med afgang i denne tid sælges til halv pris. Men charterbureauerne frygter ikke for salget af højsæsonens ferierejser.

Stor dansk vækst i Berlin

Der var i årets første kvartal over 33 procent flere danske ankomster til den tyske hovedstad end samme tid sidste år. Tyskland var også sidste år det land med flest danske overnatninger.

Dansk rejseboom til Sverige

Danmark havde i årets første kvartal den største stigning i udenlandske overnatninger i Sverige, viser nye tal fra det svenske turistråd, Visit Sweden.