Asien byder på flere attraktive skidestinationer. Foto: Emirates.

På skiferie i Asien

Lyder Japan, Sydkorea og Kina som oplagte steder at tage på skiferie? Destinationerne byder på fantastiske skioplevelser, som kun få europæiske destinationer kan leve op til.

Mere end 200.000 danskere rejser hvert år på skiferie, særligt til Frankrig, Østrig eller Norden, viser tal fra Danmarks Statistik. Men uden for Europa er der også rige muligheder for en fantastisk skiferie, fastslår landechefen for Emirates i Danmark Morten Balk.

”Mange danskere forbinder rejser til Asien med sol og sommer, men flere har fået øjnene op for de gode ski-destinationer i disse regioner. Japan, Sydkorea og Kina har alle store bjerge og fantastiske kulturoplevelser, der gør, at man kan få en anderledes oplevelse end på en skiferie til de traditionelle, europæiske skisportsdestinationer”, siger Morten Balk.

Ski og storbyferie
Ved at rejse til værtslandet for vinter-OL i 2018, Sydkorea, kan man kombinere skiferie med storbyferie og desuden se frem til helt opdaterede skisportsterræner. Jagter man uberørt sne på en af Japans vulkaner, kan man være heldig at møde bjergaber i de mange naturlige hot-springs. Rejser man til Kina, kan man gå på opdagelse i et eller flere af de mange skisportssteder tæt på Beijing. De udvides og udvikles i takt med, at kineserne får øjnene op for skiturismen.

Ski- og kulturferie til Asien kan kombineres med en behagelig rejse til favorabel pris. Emirates tilbyder flyvninger til både Japan, Sydkorea og Kina fra København med et stop i Dubai.

Passagerer, der flyver fra København, kan se frem til at flyve med Emirates A380 – dobbeltdækkeren, som for eksempel har en Onboard Lounge, gourmet mad og vin og chaufførservice på Business Class. Man kan for eksempel rejse til Japan for ca. 5.000 tur/retur i Emirates rummelige Economy Class flykabine.

Relaterede artikler:

Emirates opgraderer sin flyvende bar og lounge

Emirates reducerer på USA

Emirates investerer 3,5 milliarder kroner i vin

x

Læs Også

Endnu mere for pengene i Tyrkiet

Den stærkt dykkede tyrkiske valuta gør det endnu billigere for turister. Dagligvarer, der for 3 måneder siden kostede hvad der svarede til 153 danske kroner, koster i dag 90 kroner.

Danmark blandt Berlins største turist-leverandører

I årets første seks måneder var der 93.300 danske ankomster til den tyske hovedstad – Danmark er 7. største land i udenlandske ankomster. I alt havde Berlin i årets første halvår en fremgang på 4,4 procent.

Færre charterpassagerer i danske lufthavne

Sidste måned var der 31.000 færre charterpassagerer i Danmarks tre største lufthavne end i juli sidste år. ”Men der er en god forklaring,” siger formand for charterselskabernes brancheforening.

Brande slukkede ikke turistrøm til Californien

Rekord for 8. år i træk, og hjælpefonde reddede turisterhvervet i vinområderne i Napa Valley efter katastrofale ødelæggelser sidste år. Over 100.000 mexicanske turister om ugen.

Bravo Tours får stor vækst til Tunesien

Danmarks 3. største charterrejsebureau vendte i år tilbage til den nordafrikanske stat efter terrorangrebet i 2015 - og forventer næste år at tredoble antallet af turister. Spies er endnu afventende.

Godt chartersalg på årets varmeste dag

Danmarks tre største charterrejsebureauer melder alle om godt salg i går, onsdag, årets hidtil varmeste dag i Danmark.