Asien byder på flere attraktive skidestinationer. Foto: Emirates.

På skiferie i Asien

Lyder Japan, Sydkorea og Kina som oplagte steder at tage på skiferie? Destinationerne byder på fantastiske skioplevelser, som kun få europæiske destinationer kan leve op til.

Mere end 200.000 danskere rejser hvert år på skiferie, særligt til Frankrig, Østrig eller Norden, viser tal fra Danmarks Statistik. Men uden for Europa er der også rige muligheder for en fantastisk skiferie, fastslår landechefen for Emirates i Danmark Morten Balk.

”Mange danskere forbinder rejser til Asien med sol og sommer, men flere har fået øjnene op for de gode ski-destinationer i disse regioner. Japan, Sydkorea og Kina har alle store bjerge og fantastiske kulturoplevelser, der gør, at man kan få en anderledes oplevelse end på en skiferie til de traditionelle, europæiske skisportsdestinationer”, siger Morten Balk.

Ski og storbyferie
Ved at rejse til værtslandet for vinter-OL i 2018, Sydkorea, kan man kombinere skiferie med storbyferie og desuden se frem til helt opdaterede skisportsterræner. Jagter man uberørt sne på en af Japans vulkaner, kan man være heldig at møde bjergaber i de mange naturlige hot-springs. Rejser man til Kina, kan man gå på opdagelse i et eller flere af de mange skisportssteder tæt på Beijing. De udvides og udvikles i takt med, at kineserne får øjnene op for skiturismen.

Ski- og kulturferie til Asien kan kombineres med en behagelig rejse til favorabel pris. Emirates tilbyder flyvninger til både Japan, Sydkorea og Kina fra København med et stop i Dubai.

Passagerer, der flyver fra København, kan se frem til at flyve med Emirates A380 – dobbeltdækkeren, som for eksempel har en Onboard Lounge, gourmet mad og vin og chaufførservice på Business Class. Man kan for eksempel rejse til Japan for ca. 5.000 tur/retur i Emirates rummelige Economy Class flykabine.

Relaterede artikler:

Emirates opgraderer sin flyvende bar og lounge

Emirates reducerer på USA

Emirates investerer 3,5 milliarder kroner i vin

x

Læs Også

Klar med rejsemesse for aktiv ferie

I weekenden 6.-8. april arrangerer rejsemagasinet Vagabond i København en nyskabelse med fokus på aktiv ferie. Fredag er der B2B-workshop, mens der er åbent for publikum lørdag og søndag.

Turister vender tilbage til Tyrkiet

Tyrkiets overnatningstal for hoteller er vokset med 18,9 procent i 2017 i forhold til det foregående år.

Ny rekord i dansk turisme

I 2017 nåede de udenlandske overnatninger op på 26,6 millioner. Dertil kommer omkring 2,6 millioner udenlandske overnatninger via Airbnb, og samlet set har der aldrig været flere turister i Danmark.

Sælger stadig flere charterrejser

”Danskerne er bange for det danske sommervejr, de har tillid til økonomien og køber derfor charterrejsen nu,” siger direktør for stort charterrejsebureau.

Singapore Airlines vil sælge kæresteture

Forhold har det med at blomstre, når man oplever verden sammen. Derfor anbefaler Singapore Airlines fem helt særlige kærlighedsdestinationer.

Drikkepenge efter nye regler i USA

Lovforslag på vej om hvem, der skal råde over drikkepengene, kan give ændringer for gæsterne, men ser ud til at være en klar fordel for restaurantens indehaver.