Pænt overskud for Mols-Linien

mols linienMols-Liniens regnskab for første halvår viser stabil vækst i både omsætning og trafiktal. Det sikrer et overskud på 14,6 millioner kroner mod et underskud på 9,9 millioner i samme periode i fjor.

Rederiet har overført 543.686 personbiler – en stigning på 8,6%. Det svarer til i gennemsnit 185 personbiler på hver af Mols-Liniens afgange.

Bestyrelsesformand Frantz Palludan er tilfreds og noterer, at rederiet har fastholdt fokus på at udvide tilbuddene til kunderne, blandt andet med timedrift fra både Jylland og Sjælland i døgnets travleste perioder.

Mols-Linien har fastholdt gennemsnitsindtægten pr. bil, hvilket har medført vækst i omsætningen, som i årets første seks måneder er 299,1 millioner kroner – godt 25 millioner mere end i samme periode i fjor.

Mols-Linien fastholder forventningen til året med en vækst i omsætningen på 7% og et positivt resultat efter skat på 50–60 millioner kroner. Rederiet har fremskrevet sine forventninger til 2016 med udgangspunkt i en trafikvækst på 5%, de kendte oliepriser og en uændret billetpris. Baseret derpå forventes et EBIT-resultat (resultat før renter og skat) på 146 millioner kroner og et årsresultat på 92 millioner kroner.

Fremlæggelsen af halvårsregnskabet falder mens Mols-Linien er midt i en budkrig. Den aarhusianske rigmand Henrik Lind og kapitalfonden Polaris kæmper om at overtage rederiet. Senest har Henrik Lind fremsat et bud på 41 kroner. pr. aktie, hvilket blev afvist af Mols-Linien.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.