Passagerrekord for Heathrow

london-Heathrow-Terminal-5London Heathrow har haft sin travleste september nogensinde med 6,58 millioner passagerer – en stigning på 0,3% i forhold til september sidste år.

Væksten drives frem af flyselskaber, der introducerer større, bedre fyldte og mere stilfærdige fly. Antallet af sæder pr. fly steg med 0,4% til 204,8 mens load factor øgede med 1,1 procentpoint til 81%. Antallet af passagerer pr. fly steg med 1,5% til 165,9.

På udviklingsmarkederne steg passagertallene til Mexico med 17.6%, med 14,9% til Kina og 10,3% til Brasilien.

Planerne om udvidelse af lufthavnen med en ekstra landingsbane får nu støtte af flertallet af parlamentsmedlemmer i England, mens beboerne i området er fordelt med 49%, der støtter udvidelsen, mens 32% er imod.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.