Pendlere til kamp mod S-togslukning

Fra den 1. juni til den 25. august 2018 kører der ingen S-tog på strækningen mellem Valby og Frederikssund, oplyste Banedanmark i september. Årsagen er et stort sporarbejde.

”Vi er på ingen måde begejstret for projektet. Det er meget voldsomt med en total lukning i så mange uger”, siger Bent Njor, medlem af den berørte pendlergruppe, ifølge TV2 til Lokalavisen Egedal.

”Vi vil forsøge at få Banedanmark på andre tanker, for det berører rigtig mange mennesker”, fortsætter han og foreslår i stedet, at togdriften omlægges til tyve minutters drift i stedet: ”Man kunne godt udføre sporarbejdet og samtidig have tyve minutters drift mellem Ballerup og Frederikssund. Det ville hjælpe en hel del”, siger han til avisen.

Egedal Kommune rammes ekstra meget, fordi kommunen har hele fire stationer på den strækning, som skal lukkes. Derfor har pendlergruppen kontaktet kommunen med henblik på et borgermøde, der skal orientere om lukningen, men også Banedanmark vil komme til mødet.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.