Krateret ved Poás-vulkanen er en af de mange attraktioner i Costa Rica. (Foto: Peter Andersen | GNU Free Documentation License)

Profil Rejser får Costa Rica på programmet

Profil Rejser ønsker at få en andel af de omkring 6.000 danskere, der årligt besøger Costa Rica og sælger nu rejser til det mellemamerikanske land.

Omkring tre millioner turister finder årligt vej til Costa Rica, og de fylder relativt meget i forhold til de 4,9 millioner indbyggere i det mellemamerikanske land.

Fra Skandinavien var der i 2016 i alt 20.483 ankomster, hvoraf den danske andel var på 6.221. Selv om det er relativt beskedne tal, repræsenter de danske besøgende en vækst på 16 procent i forhold til året før. Og det bliver formentlig ikke mindre i fremtiden, da Profil Rejser netop har fået Costa Rica på programmet.

”Det er med stor glæde og forventning, at vi nu kan tilbyde vores kunder rejser til Costa Rica. Det smukke land byder på nogle imponerende oplevelser, og der er uden tvivl tale om noget ud over det sædvanlige. Det er en god feriedestination for alle typer af rejsende, men særligt dem, der efterspørger natur- og dyreoplevelser, vil finde Costa Rica attraktivt,” forudser administrerende direktør Peter Rasmussen fra Profil Rejser.

Foregangsland for økoturisme
Costa Rica er et af de mest velstående lande i Mellemamerika og grænser op til Nicaragua mod nord, Panama i den sydøstlige del af landet samt Ecuador ved den sydlige del af øen Isla del Coco. I den vestlige del af landet har man kystlinje mod Stillehavet, mens det i den østlige del er Det Caribiske Hav, der udgør landegrænsen.

Turisterne søger især til Costa Rica på grund af den biologiske mangfoldighed med et særdeles rigt dyre- og planteliv. Vulkaner og tropiske regnskove byder sammen med perfekte badestande på lidt for enhver smag.

”Vi har det seneste stykke tid oplevet en øget efterspørgsel på aktive ferier og spektakulære naturoplevelser, og det kan Costa Rica i den grad tilbyde sine gæster. Samtidig er Costa Rica et foregangsland med hensyn til økoturisme og bæredygtighed, hvilket ikke er helt uvæsentligt. Mange af vores rejsende er ofte optaget af at opleve naturen på dens egne præmisser samt bevare de naturlige miljøer,” forklarer Peter Rasmussen.

Profil Rejser tilbyder rejser til Costa Rica i samarbejde med Air France-KLM via enten Paris eller Amsterdam. Det er også muligt at rejse via Miami og der gør et stop på enten ud- eller hjemrejsen.

 

Relaterede artikler:

Escape Travel går til Profil Rejser

Costa pris til Profil Rejser

Profil Rejser udfordrer kolleger

x

Læs Også

Forbrugerne kommer til at betale

TURISME: De gebyrer, der er blevet fjernet fra visse typer kreditkort, skal hentes et andet sted. Og det bliver hos forbrugerne. Det mener i hvert fald, direktør Jesper Schou fra Billetkontoret.

2018 bliver et skelsættende år for rejseindustrien

DEBAT: Direktør Ole Mortensen fra rejserådgivningsvirksomheden AMM Consulting giver et bud på branchens udfordringer i 2018 samt anvisninger til, hvordan man som virksomhed kommer igennem året.

Hellere en julerejse end gaver

Omkring 25.000 danskere har i år fravalgt den hjemlige jul og tager i stedet på charterferie – flest til Gran Canaria og Tenerife, hvor meteorologerne lover sol og temperaturer omkring 18-20 grader i alle juledagene.

Ny lov for pakkerejser vedtaget

TURISME: Dansk Rejsebureauforening har i mere end seks år arbejdet med lovforslaget, som i går endelig blev vedtaget. Den giver både forbrugerne og rejsebranchen bedre vilkår.

Tvivl om dækning ved ‘sammensatte rejser’

TURISME: Den nye rejsegarantifondslov kan give problemer for forbrugerne, og Danmarks Rejsebureau Forenings administrerende direktør ser gerne Forbrugerstyrelsen inddraget.

Øget pres på De Kanariske Øer

Der er et enormt pres på De Kanariske Øer fra hele Europa. Der er ganske enkelt ikke senge nok til alle de turister, der gerne vil besøge de populære øer, og det bliver kun 'værre' de kommende måneder.