Ras Al Khaimah. (Foto: Visit Ras Al Khaimah | Facebook.com | PR)

Ras Al Khaimah skal være ny vinterdestination

Flere danske charterselskaber vil arrangere rejser til Ras Al Khaimah i løbet af vinteren, da Apollo Rejser nu også har offentliggjort, at man ugentligt vil sende fra Københavns Lufthavn til emiratet.

Endnu en charterarrangør sætter et af de mindre kendte arabiske emirater på rutekortet, da Apollo Rejser i løbet af vinteren vil flyve danske feriegæster til Ras Al Khaimah, der adskiller sig en kende fra flere af de andre emirater.

Hvor det i Dubai eksempelvis kan være storbylivet med blandt andet restaurantbesøg og shopping i høje skyskrabere af glas og stål, der er omdrejningspunktet for en ferie, er Ras Al Khaimah i højere grad fokuseret på forskellige natur- og kulturoplevelser.

Nu fortæller Apollo Rejser, at arrangøren fra den 19. december hver tirsdag vil tilbyde rejser til Ras Al Khaimah. Flyvningerne vil blive varetaget af Atlantic Airways i et af selskabets Airbus 320neo-fly med plads til 174 passagerer. Afgang vil være fra Københavns Lufthavn.

Flyver turister fra Jylland
Nyheden om at Apollo Rejser også vil fokusere på Ras Al Khaimah kan pege i retning af, at emiratet vil blive en større vinterdestination i Danmark. Tidligere på sommeren kom det nemlig frem, at også Primo Tours vil sende gæster til emiratet.

Rejsearrangøren vil fra december en gang om ugen at sende en Boeing 737-800 fra flyselskabet Airseven til Ras Al Khaimah. Flyet vil have en kapacitet på op til 189 passagerer. Rejserne vil foregå fra Jylland, da man har valgt Billund som afgangslufthavn for flyvningerne.

”Ras Al Khaimah er en perfekt kombination af luksuriøs badeferie på nye hoteller i unikke omgivelser samtidig med at det ligger tæt på både flotte naturoplevelser, sjove aktiviteter og storbyoplevelser,” udtalte Bjarke Hansen, der er ejer af og administrerende direktør for Primo Tours-gruppen, da det blev offentliggjort.

Fokuserer på historien og naturen
Emiratet har været befolket i over 7.000 år, og derfor er netop historien også et af de aspekter, som medvirker til at tegne en profil for Ras Al Khaimah, der adskiller sig fra de andre emirater.

Det er blandt andet muligt at opleve Dhayah Fort, der er det sidste fæstningsværk af sin slags i regionen, samt ruinerne af et palads hvor Dronningen af Saba angiveligt skal have boet, ligesom tilrejsende også kan besøge beduinlejre i ørkenen.

Naturen spiller også en stor rolle i Ras Al Khaimah. Det er blandt andet muligt at dyrke mountain biking eller klatring på bjerget Jebel Jais, dykke langs kysterne eller prøve verdens længste svævebane, der er knap tre kilometer lang.


Relaterede artikler:

Emirat sætter rekord med hidtil højeste besøgstal

Rejsearrangører i konkurrence om emirat-rejser

Stigende interesse for Ras Al Khaimah