Rejs med Viktors Farmor til mumier i Peru

Rejsebureauet Viktors Farmor har strikket en Peru-rundrejse sammen, og på 18 oplevelsesrige dage får man flere store oplevelser.

En flyvertur hen over de mystiske Nazca-linjer, eller en tur ud og se søløver.

Der er oplevelser for enhver smag på en ny rundrejse i Peru arrangeret af Viktors Farmor. Rejsearrangøren har planlagt flere afgange i løbe af 2018 og 2019, så der er rig mulighed for at vælge, hvilken årstid man vil afsted.

Mange af kunderne hos Viktors Farmor har efterspurgt en rejse til Peru, der ikke inkluderer en tur i Amazonas-junglen, og rejsearrangøren har taget idéen til sig og udformet den nye Peru-rundrejse.

Højdepunkterne på rejsen rundt i det sydamerikanske land er Nazca-linjerne, Machu Picchu, Titicaca-søen og ”Mini-Galapagos”. Søløver, pingviner og pelikaner på Perus egne mini-Galapagos-øer vil også blive et hit blandt de rejsende. Man får også opleve mumier fra Inka-tiden, og undervejs skal man bo og spise middag hos private mennesker i Den Hellige Dal.

Omfangsrigt land
Viktors Farmor har planlagt otte afgange i perioden fra den 14. marts 2018 til den 13. marts 2019. På afrejsedatoen den 5. maj flyver man fra Billund Lufthavn. Rejsegrupperne vil på hver afgang være på maksimum 20 deltagere.

Peru er et enormt land på størrelse med Sverige, Tyskland og Italien til sammen, så de 18 dage bliver fuldt udnyttet med oplevelser og transport mellem attraktionerne.

Landets hovedstad er Lima, hvortil man rejser, og det anslåede indbyggertal i Peru ligger på lidt over 30 millioner mennesker. Ligesom flere andre steder i Sydamerika er det officielle sprog spansk.

Viktors Farmor er et rejsebureau med speciale i natur- og kulturrejser i hele verden. Rejsebureauet blev registreret i Rejsegarantifonden i 1996, og stifteren er den rejselystne Kirsten Gynther Holm. Og hvor stammer navnet Viktors Farmor så fra? Jo, rejsebureauet er opkaldt efter stifterens første barnebarn.

 

Relaterede artikler:

Superudsigt fra flyet

Turismen vokser i Peru

Peru viser flaget i Norden 

x

Læs Også

Genvalg til bestyrelsen i DRF

Der var genvalg til medlemmerne af bestyrelsen for Danmarks Rejsebureau Forening ved generalforsamlingen torsdag. Foreningen fejrer til oktober sit 80 års jubilæum.

TUI vil atter være størst i Danmark

De seneste 5 år har TUI – det tidligere Star Tour – mistet cirka hver fjerde kunde i Danmark. Det afholder ikke TUI’s nordiske topchef fra at forudse, at bureauet igen kan overhale Spies som landets største charterrejsebureau.

Dansk rejsebureau øger på Caribien

Den hollandske besiddelse Aruba er ny destination for bureauet, som dermed har 5 rejsemål i Caribien.

For få besøgende til aktiv feriemesse

Weekendens premiere på Københavns nye feriemesse, Aktiv Ferie, tiltrak færre gæster end forventet. Messen loves tilbage næste år – men det bliver på et nyt tidspunkt.

Rejsebureau fejrede medejer og fødselar

Der blev både fejret 50 års fødselsdag for produktionsdirektør i stort dansk rejsebureau samt hans 10 års jubilæum som medejer.

Krakket rejsebureau fortsætter med ny ejer

I februar gik københavnsk rejsebureau konkurs med tab for Rejsegarantifonden på 3,2 millioner kroner. Nu har et andet dansk bureau købt dets domæner og kundedatabasen.