Apollo Rejser vil igen i år tilbyde rejser fra danske lufthavne til ”Destination ukendt.” PR-foto.

Rejsearrangør genåbner salg til ”Destination ukendt”

Apollo, Danmarks tredjestørste charteroperatør, fortsætter konceptet med ”Destination ukendt” uden for højsæsonen. De rejsende får billetterne et par uger før afgang, hvor rejsemålet afsløres.

Årets rejser til ”Destination ukendt” bliver med afgang fra lufthavnene i København og Billund i en periode før højsæsonen, 4. maj til 5. juni, samt i slutningen af højsæsonen, mellem 28. september og 8. oktober.

Apollo var sidste år Danmarks tredjestørste charterrejsearrangør – kun overgået af Spies og TUI -med over 153.000 afrejsende gæster fra danske lufthavne. På det danske marked forventer Apollo i år omkring 175.000 gæster, to tredjedel i sommersæsonen.

I en pressemeddelelse skriver Apollo, at man i år genoptager Destination ukendt-konceptet, der startede i 2019. Via konceptet kan Apollo få fyldt flere pladser på mindre efterspurgte afgange.

”Er man modig nok, betyder det, at man booker en pakkerejse, men lader skæbnen (Apollo, red.) bestemme, hvor i Sydeuropa man ender. Måske bliver det en græsk ø, den kroatiske skærgård, et strandparadis på Cypern og så videre. Det eneste, der ikke er ukendt, er afrejsedatoen,” skriver Apollo.

Spændende ikke at vide, hvor man skal hen
I pressemeddelelsen siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør for Apollo i Danmark: ”Da vi i 2019 lancerede de første Live a little-rejser, var der imponerende mange, der turde begive sig ud i det ukendte. Der er noget spændende og befriende i ikke at vide, hvor man skal hen, og at man derfor ikke kan planlægge alt til punkt og prikke.

Apollo har taget højde for, at der er forskel på folk. Derfor er det nye rejseudbud delt op i to kategorier: “Live a little” og “Live a little Plus”, hvor den første type rejse er en tand mere “hemmelig” end den anden.

Prisen for Live a little starter ved 1.900 kroner pr person, mens Live a little Plus koster fra 2.400 kroner. ”Live a little” er for de mere modige, der gerne vil have spænding omkring, hvor de ender i Apollos sommerprogram,” siger Glenn Bisgaard og tilføjer: ”Mens ”Live a little Plus” er for dem, der ønsker en smule kontrol, og som har visse standarder for deres rejse.”

Uanset hvilken type Live a little-rejse, man køber, får gæsten billetterne et par uger før afgang, hvor den endelige destination afsløres, oplyser Apollo.

Apollo, der ejes af tyske DER Touristik, tæller blandt andet specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas på Fuerteventura, den næststørste kanariske ø.

 

Relaterede artikler:

Apollo Rejser-gruppen skifter nordisk topdirektør

Rejsearrangør åbner første kontor uden for Norden

“Vi har turismebranchens stærkeste ejere”