Ægtepar fra Greve ved København tager deres rejse nummer 50 med Albatros Travel – denne gang går turen til Lissabon. Foto: Turismo de Portugal.

Rejsebureau fejrede trofaste kunder

Forleden var der lidt ekstra fest hos store Albatros Travel, der markerede at et ægtepar havde bestilt rejse nummer 50 med rejsebureauet.

Ægteparret Kathe og Jørgen fra Greve syd for København har gennem årene været gode kunder hos Albatros Travel, der begyndte at sælge rejser tilbage i 1986.

Klik for stort format. Ægteparret fra Greve – i midten – med medarbejdere fra Albatros Travel efter de havde bestilt deres rejse nummer 50 i rejsebureauet. Foto: Albatros Travel.

Forleden bookede ægteparret deres rejse nummer 50 med Albatros Travel – denne gang skal turen gå til Lissabon. Og ægteparret har planlagt flere rejser med Albatros Travel.

I forbindelse med køb af rejse nummer 50 blev ægteparret også inviteret til middag med den sælger hos Albatros Travel, de navnlig bruger, samt ejerne af Albatros Travel, ægteparret Berit Willumsgaard og Søren Rasmussen, der henholdsvis er Albatros’ administrerende direktør og bestyrelsesformand.

”Lige nu har Kathe og Jørgen fra Greve booket syv rejser, der ligger og venter,” siger pressechef i Albatros Travel, Steen Albrechtsen, til STANDBY.dk – trofaste gæster får rabatter på deres rejser, rabatten stiger, jo flere rejser de booker.

Albatros Travel sender årligt cirka 60.000 gæster afsted på et bredt udvalg af cirka 170 rejser over det meste af verden.

Og rejsebureauet har mange trofaste kunder. ”Vores højest rejsende gæst har foreløbig købt over 60 rejser hos os – og har også en håndfuld booket ind til fremtidige afgange,” siger pressechefen.

Gode Albatros-ambassadører
Om Kathe og Jørgen siger pressechef Steen Albrechtsen: ”Det er to skønne, livsglade mennesker, der er virkelig gode Albatros-ambassadører. De tropper op til alle former for Albatros-arrangementer. Både messer og enkeltforedrag, og de opfordrer enhver til at tage på eventyr med os.”

De har rejst med os gennem de sidste 14 år, men de seneste år er frekvensen øget betydeligt. De kender næsten alle vores rejsetyper, det er nærmest kun bus- og langtidsferie, der ikke har været på programmet. De tager på krydstogt og lange rundrejser såvel som safari og operarejser, siger Steen Albrechtsen og tilføjer:

Nord, syd, øst, vest, koldt, varmt, langt og tæt – de er friske på alle slags eventyr. Deres faste sælger her i rejsebureauet siger: ”Min største udfordring er at finde et rejsemål de endnu ikke har været på.”

Relaterede artikler:

Albatros Travel køreklar med busrejser

Rekordresultat i Albatros Travel

30 år med Albatros Travel