Albatros Travel køreklar med busrejser

Albatros Travel, for mange indbegrebet af safari eller ekspeditionskrydstogter, vil nu prøve kræfter med et nyt område: busrejser i Nordeuropa. Til at hjælpe er ansat kendt profil fra rejsebranchen.

Store Albatros Travel sender årligt cirka 60.000 gæster afsted på et bredt udvalg af cirka 170 rejser over det meste af verden. Men nu vil Albatros kaste sig over et nyt område, busrejser i Nordeuropa, med op til en uges varighed, de korteste har to overnatninger.

”Vi har jo mange stamkunder, også i det lidt ældre segment, som stadig er frisk på for eksempel en årlig rejse til Mexico, men som også efterspørger lidt nærmere rejsemål end de, vi allerede har i Europa,” siger pressechef i Albatros Travel, Steen Albrechtsen, til STANDBY.dk og tilføjer:

”Vi har allerede testet de første busrejser og tilbagemeldingerne fra disse giver lyst til at prøve nogle flere for at se, om det er dette, vores kundedatabase efterspørger.”

Blandt Albatros Travels allerede gennemførte første busrejser var til Sydsverige for at se på tranedans eller sort sol-fænomenet med stære i nationalparken ved det sønderjyske vadehav. Der udbydes allerede busrejser til tyske Harzen eller til Paris.

”Til at begynde med eksperimenterer vi lidt. Modsat os er der jo andre rejsebureauer, der er kæmpespecialister på busrejser. Vi bygger dette op, stille og roligt, og mon ikke vi med organisk vækst kan sælge et par tusind busrejser om året,” siger Steen Albrechtsen og tilføjer:

”Vi tager efterspørgslen på busrejser alvorligt og vil komme med nye muligheder til klassiske rejsemål til en fornuftig pris; vi har blandt vores 150 medarbejdere en, der er uddannet tysk korrespondent, og som kunne være rejseleder på turen til Harzen.”

Albatros Travel har ansat Carsten Johansen, tidligere salgschef i Tysk Turist Information i København, til at være med til at organisere busrejser. Arkivfoto.

Kendt profil til Albatros Travel
For at være med til at arrangere busrejser for Albatros Travel i Nordeuropa, har rejsebureauet netop ansat salgschef i Tysk Turist Informations nordiske kontor i København, de seneste ti års tid, Carsten Johansen.

Carsten Johansen begynder hos Albatros Travel i løbet af næste måned, hvor rejsebureauet skal bruge hans viden til sit nye nichesegment

Selve busrejserne for Albatros Travel køres af såvel Københavns Turisttrafik som firmaet Larsen Bus. Busserne starter på Sjællandssiden i Hillerød og har flere stop undervejs for at tage passagerer med – ligeledes er der busafgange fra Jylland.

Relaterede artikler:

Rekordresultat i Albatros Travel

Aller Leisure på Top 10 over største rejsebureauer

Tyskland viste flaget i København