Holstebro Rejsecenter arrangerer blandt andet udlandsrejser for Dansk Svømmeunion. Her arkivfoto fra Apollo Rejsers center Playitas på Fuerteventura.

Rejsebureau fornyer to store kontrakter

Erhvervsbureauet Holstebro Rejsecenter har god niche med at arrangere rejser til sportsfolk – det giver 20 procent af omsætningen. Aftalen er netop forlænget med et af landets største forbund.

Holstebro Rejsecenters ejer og administrerende direktør, Peter Kjærgaard Jensen, var forleden i Idrættens Hus ved Brøndby. Her skrev han blandt andet under på en ny treårig kontrakt med store Dansk Svømmeunion og DAFF, Dansk Amerikansk Fodbold Forbund.

Peter Kjærgaard Jensen, ejer af og administrerende direktør for Holstebro Rejsecenter, der også ejer Herning Rejsecenter, det tidligere Herning Erhvervsrejser. Arkivfoto.

”Vi er stolte af at være deres rejsepartner og ser frem til at sende endnu flere danske sportsudøvere afsted i de kommende år,” lyder det fra 61-årige Peter Kjærgaard Jensen.

Han siger til STANDBY.dk: ”Vi har en del erfaring med sportsrejser, som er et stort forretningsområde. Vi har mange kunder inden for sporten, for eksempel mange håndboldklubber. Vi får nye kunder ved at eksisterende sportskunder anbefaler os til andre, der skal have en rejsearrangør. Samtidig er vi gode til at holde på eksisterende kunder.”

Holstebro Rejsecenter arrangerer sportsrejser for omkring 30 store og små sportsforbund og klubber. Alene Dansk Svømmeunion og DAFF, Dansk Amerikansk Fodbold Forbund, som netop har forlænget deres kontrakter med Holstebro Rejsecenter har været kunder i rejsebureauet i henholdsvis over 25 og 15 år – en anden kunde gennem også omkring 25 år er Dansk Badminton Forbund.

”Holstebro Rejsecenter omsætter for omkring 90 millioner kroner om året – over 20 procent af omsætningen kommer fra sportsrejser. Vores største område er stadig erhvervsrejser, der står for 55 procent af vores omsætning, mens resten primært er grupperejser, herunder sportsklubber,” siger Peter Kjærgaard Jensen.

Overtog rejsebureau i Herning
På årsbasis har Holstebro Rejsecenter 12.000 gæster; tallet steg efter erhvervsrejsebureauet i Holstebro sidste sommer overtog Herning Erhvervsrejser, der blev omdøbt til Herning Rejsecenter.

Også i Herning har Holstebro Rejsecenter en del kunder, også på sportssiden. Blandt andre sørger Holstebro-bureauet for billetter når FC Midtjyllands fodboldhold og håndboldbold samt ishockeyholdet Herning Bluefox rejser til udlandet.

Holstebro Rejsecenter, der har 17 medarbejdere, er i øvrigt med i indkøbssamarbejdet Rejsepartnerne sammen med Mangaard Travel Group fra Aarhus og sønderjyske Top Rejser.

Relaterede artikler:

Rejsebureau ændrer navn

Lalandia vil til Sverige

Endnu en sportsstjerne får rejsebureau