Herning Erhvervsrejser bliver fra næste måned til Herning Rejsecenter, rejsebureauet er grundlagt af Lene Overgård. Foto: Herning Erhvervsrejser.

Rejsebureau ændrer navn

Det nuværende Herning Erhvervsrejser skifter 1. juni navn og kommer ind under det større Holstebro Rejsecenter, der var med til at grundlægge rejsebureauet.

Herning Erhvervsrejser bliver næste måned til Herning Rejsecenter – og bliver samtidig en del af Holstebro Rejsecenter, der for cirka ti år siden var med til at hjælpe Herning Erhvervsrejser i gang. Det skriver Folkebladet Lemvig. Holstebro Rejsecenter ejes af Peter Kjærgaard som det søndag ikke var muligt for STANDBY.dk at træffe for en kommentar.

”Den nuværende ejer af Herning Erhvervsrejser, Lene Overgård, har dygtigt kørt Herning Erhvervsrejser, men har ønsket at få nogle kolleger og slippe af med nogle administrative opgaver. Vi kender hinanden godt, og derfor kom Lene til mig for at høre om muligheden for at slå de to bureauer sammen,” siger administrerende direktør for Holstebro Rejsecenter, Peter Kjærgaard, til avisen.
Lene Overgård har tidligere været hos DFDS Seaways, Maersk Air, FDM Travel, DFDS Travel og BCD Travel,

Vil sælge flere rejser i Herning
Holstebro Rejsecenter har i forvejen en del kunder i Herning. Blandt andre sørger Holstebro-bureauet for billetter, når FC Midtjyllands fodboldhold og håndboldbold samt ishockeyholdet Herning Bluefox rejser til udlandet.

”Vi håber at udvide salget i Herning med flere erhvervskunder og kan tilbyde dem endnu mere indenfor gruppe- og ferierejser,” siger Peter Kjærgaard og tilføjer: ”Det bliver udfordrende at åbne noget nyt, og se om vi samlet kan opnå en højere omsætning. Der sker meget i Holstebro, men også rigtigt meget i Herning.”

Ifølge Peter Kjærgaard er det er helt bevidst, at afdelingen i Herning får sit eget navn – Herning Rejsecenter. ”Vi ser os som et lokalt rejsebureau – både i Holstebro og i Herning. Peter Kjærgaard er ikke nervøs over, at der i forvejen er flere rejsebureauer i Herning.
Byens største rejsebureau er Bravo Tours, Danmarks tredjestørste charterrejsebureau. Alene i år har Herning fået to nye rejsebureauer; C&C Travel åbnede i starten af dette år, mens ejerne af Africa Tours og erhvervsrejsebureauet B2B Travel, Karsten Ree og Claus Lund Sørensen, sidste måned fik nyt rejsebureau i Herning, Safari and Beyond.

Holstebro Rejsecenter, der har 16 medarbejdere, er med i indkøbssamarbejdet Rejsepartnerne sammen med Mangaard Travel Group fra Aarhus og sønderjyske Top Rejser.

Relaterede artikler:

Rekordoverskud i den danske rejsebranche

Rejsebureau åbner nichebureau

Flere bureauopkøb kan være på vej

 

x

Læs Også

Dansk rejsebureau giver op

Økonomiske problemer får Horisont Rejser til at stoppe – gæsterne overtages af rejsebureauet Viktors Farmor.

”Mine rejser skal ikke masseproduceres”

Den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen har netop søsat sit nye rejsebureau, MyWayTravel, der navnlig skal arrangere og gennemføre fodboldrejser i Europa.

Sundt med lang sommerferie

”Det gør dig til en bedre kollega, medarbejder eller chef, når du holder tre ugers sammenhængende sommerferie. De fleste kan faktisk undværes de få uger om året,” siger formand for Ansattes Råd i Ingeniørforeningen.

Landsholdsspiller åbner rejsebureau

På landsholdet nåede fodboldspilleren Martin Jørgensen 102 landskampe. Nu prøver han lykken med eget rejsebureau – på samme adresse i Aarhus som familiefirmaet De Graa Busser.

Familie og venner er største inspiration til ferierejser

Rejsebureauet overgås kun af familie og venner som inspirationskilde til ferierejser. De såkaldte influencers er ikke slået igennem på samme niveau, viser ny analyse.

Aller Leisure på Top 10 over største rejsebureauer

Med købet af endnu et rejsebureau er de nu 5 danske bureauer i Aller Leisure-koncernen 10. største i Danmark målt i omsætning. Aller udelukker ikke nye rejsebureau-køb.