Papa New Guinea er et af rejsemålene for det nye rejsebureau, Safari and Beyond. Foto: Safari and Beyond.

Rejsebureau åbner nichebureau

Milliardæren Karsten Ree er blevet medejer af endnu et rejsebureau – denne gang med fokus på specialture i den dyre ende af skalaen.

Safari and Beyond med base i Herning er et netop søsat nyt rejsebureau – bag det står ejerne af Africa Tours og erhvervsrejsebureauet B2B Travel, Karsten Ree og Claus Lund Sørensen. Safari and Beyond har til at begynde med kun fem rejsemål; Indonesien, Kenya, Papua New Guinea med Borneo og Bali samt Sydafrika og Sydamerika.

”Vores destinationer kan vokse som tiden går. Det er i første omgang et smalt koncept med udvalgte rejsemål – vi har ikke med Safari and Beyond ønske om 20 permanente destinationer. Målet er ikke at lave mere af det samme som kendes fra andre rejsebureauer, men at tilbyde oplevelser udover det sædvanlige,” siger Claus Lund Sørensen til STANDBY.dk og tilføjer:

”Vi vil tilbyde rejser for de få. Optikken går mod at gæster med en god økonomi ønsker det unikke. At en rejse med Safari and Beyond koster 35.000 kroner afskrækker ikke vores kundesegment – de vil for eksempel gerne tilkøbe business class.”

Det nye rejsebureau tilbyder fra starten fem rundrejser i fra ni til 21 dage. ”Disse rejser tilbydes kun én gang om året, nogle kun én gang overhovedet, så der er tale om unikke rejser for ganske få personer,” siger Claus Lund Sørensen og fortsætter:

”En stor del af inspirationen til det nye rejsebureau kommer fra safarirejsende, der har efterlyst længere rejseperioder med tid til fordybelse og udforskning. Det er en kombination med vores erfarne rejselederes ønsker om at give andre en ultimativ oplevelse i en ellers ufremkommelig del af verden.”

First mover
Med Safari and Beyond vil rejsebureauet differentiere sine produkter. ”Vores fornemmelse er at bureauets gæster ønsker større og mere unikke oplevelser. Vi vil skabe et first mover-produkt, noget nyt, hvor vi maksimalt tilbyder en rejse om året til destinationen og med plads til 10-20 gæster,” siger Claus Lund Sørensen og tilføjer:

”I dette tilfælde ønsker vi med vores nye produkt at vende rejsebranchen på hovedet og skabe en manglede platform ved at gøre tragten smal.”

Safari and Beyond vil navnlig bruge flyselskaber som British Airways, Emirates, Kenya Airways, Qatar Airways og Turkish Airways.

Relaterede artikler:

Stor stigning i salg af safarirejser

Milliardær sælger Danmarks største biludlejer

Karsten Ree køber rejsebureau