”Mange springer hellere ferien over end at rejse på egen hånd, fordi de frygter, det bliver ensomt,” siger Apollo, der nu udvider sit solo-koncept. PR-foto.

Rejsebureau øger fokus på solo-rejsende

Danskerne bor alene som aldrig før. Apollo Rejser udvider nu sit koncept for gæster, der rejser alene. I forvejen var der muligheden Apollo Solo – nu kommer nyt udspil: Apollo Solo Sport.

”Knap 40 procent af de danske husstande bestod i sidste år af én voksen. Samtidigt øges interessen for at rejse alene, også blandt dem, som ikke nødvendigvis bor alene, men som bare gerne vil dyrke deres interesse for en eller flere sportsgrene på egen hånd,” siger Glenn Bisgaard, salgsdirektør hos Apollo Rejser i Danmark om bevæggrunden for lanceringen af Apollo Solo Sport.

Apollo, der er Danmarks næststørste charterarrangør, kun overgået af Spies, skriver i pressemeddelelse:

”Samtidigt ønsker stadigt flere at rejse alene for at dyrke deres specifikke interesser. Apollos satsning på rejser for alle, der ønsker at rejse på egen hånd, er populært. Og konceptet udvides nu til også at dække aktiv ferie.”

Der er alenefædre, singler, bonusmødre, delebørn og alle mulige andre måder at leve og bo på. Nogle af disse betyder, at ganske mange danskere bor alene. Til dem lancerede Apollo Rejser i 2019 Apollo Solo – rejser for dem, der af den ene eller anden grund gerne vil rejse på ferie alene.

Vil rejse alene og være aktive på ferien
Apollo Solo har blandt andet koncepthoteller, der i en udvalgt periode tilpasses solo-målgruppen i form af program og pris. ”Målet med vores solorejser er ikke bare at gøre det billigere for dem, der rejser alene. Det er også at gøre det nemmere og mere enkelt,” siger Glenn Bisgaard og tilføjer:

”Vi ved, at mange desværre hellere springer ferien over end at rejse på egen hånd, fordi de frygter, det bliver ensomt. På en aktiv ferie lærer man hurtigt, at det at rejse på egen hånd ikke er synonymt med at være alene. Man er omgivet af ligesindede, og gennem aktiviteterne får man hurtigt kontakt.”

I Solo-ugerne er der lagt op til sociale aktiviteter – både før, under og efter træningen. Der tilbydes blandt andet yoga, surfing, SUP og padel ligesom der arrangeres fællesmiddage, bobler i poolen, picnic ved solnedgang og andre sammenkomster.

Apollo Rejser i Danmark er en del af DER Touristik Nordic, der siden 2015 har været en del af den tyske koncern REWE med over 300.000 medarbejdere.

Relaterede artikler:

Her er bud på danskernes nye rejsetrends

Charterarrangører genvinder noget af det tabte

Rejsebureauer risikerer ”sindssygt store bøder”

Spies sender stadig flere på træningsrejser