Danske Team Benns Ski skifter navn til Vinterly Skirejser. Foto: Team Benns Ski.

Rejsebureau skifter navn

Danske Team Benns Ski bliver til Vinterly Skirejser – bureauet er del af Skigroup, Danmarks næststørste arrangør af skirejser. Gruppen tæller tre andre skirejsebureauer, blandt andre Højmark Rejser.

Team Benns Ski åbnede i 2004 og blev i 2011 fusioneret med Skigroup, der i Danmark også omfatter Højmark Rejser og Clickski samt svenske Lion Alpin i Gøteborg. Team Benns Ski bliver i Skigroup, men får i denne tid sit nye navn, Vinterly Skirejser.

”Siger man navnet Team Benns Ski lidt hurtigt bliver det til Team Bennski, og nogle har derfor troet, at vi var et polsk rejsebureau,” siger salgschef i Team Benns Ski/ Vinterly Skirejser, Majbritt Jensen, til STANDBY.dk og tilføjer: ”Men vi har altså i rigtig lang tid tænkt over, at vi skulle have et andet navn der siger mere om, hvad det er, vi sælger.”

Team Benns Ski, der sammen med Højmark Rejser og Clickski har hjemme i jyske Ringkøbing, har cirka 12.000 skirejsende om året. Bureauet har 15 destinationer i Sverige og Norge samt Østrig og Italien. Til den kommende skisæson har Team Benns Ski en ny italiensk destination, Sauze d’Oulx.

Navneskiftet til Vinterly Skirejser sker for at signalere to ting, dels en klassisk skiferie, men også ”ly” for at markere at rejsen også handler om at søge væk fra hverdagens stress og jag, at koble af og hygge med familie og venner.

”Skibranchen har tradition for at kommunikere med udgangspunkt i de ting, der sker på pisterne i et ofte meget action-pakket og farvestrålende univers. Det vil vi gøre op med og skille os ud ved også at vise de uperfekte scener, for det er faktisk dem, vi husker bedst,” siger Majbritt Jensen og tilføjer:

”Navneskiftet er udelukkende udtryk for et profileringsfokus. Det nye navn og identitet skal underbygge det, Team Benns Ski er kendt for: familiære og uformelle skiferier. Det kunderne i dag kender som Team Benns Ski kommer ikke til at ændre sig. Vi har valgt navnet Vinterly i samarbejde med reklamebureauet Gotcha, fordi navnet rammer hovedet på sømmet om værdifortællingen for vores skirejser.”

Danmarks næststørste skirejsearrangør
Efter Piste Group med blandt andre Nortlanders og Danski, er Skigroup med Team Benns Ski/Vinterly, Højmark Rejser, Clickski og svenske Lion Alpin næststørste arrangør af skirejser i Danmark. Skigroup havde i seneste offentliggjorte regnskabsår, 2017, en samlet omsætning på 220 millioner kroner, ifølge Dansk Brancheanalyse.

Kilroy Group Travel ejede tidligere små 29 procent af det nuværende Skigroup, men solgte sin ejerandel i 2016 til Lars Hjarnø Nielsen, hovedaktionær i Skigroup.

Navneskiftet i Team Benns Ski sker også, fordi rettighederne til at bruge Team Benns-navnet, der er en del af Kilroy, udløber indenfor nogle år.

Relaterede artikler:

Atter klar til ski på nichedestination

Højmark Rejser vil sponsere Esport

Krydstogtskib skifter navn efter milliardombygning