Esport i Bangkok. Foto: Højmark Rejser.

Højmark Rejser vil sponsere Esport

Hvad har skiløb og Esport til fælles? Højmark Rejser ser mange ligheder, men tættest er det koordinering, som er klart den største lighed mellem de to sportsgrene.

Rejsearrangøren vil i kontakt med sin største målgruppe, familier, hvor gaming bestemt er noget, som fylder i hverdagen hos langt de fleste i dag.

Esport er kun på vej én vej og det er fremad. Derfor ser Højmark et potentiale i at gå aktivt ind i Esport som partner på et hold eller med en efterskole.

Alle Esports hold med ambitioner kan søge sponsoratet. Det kan for eksempel være efterskoler med linjer for Esport. Der er faktisk ingen grænse. Højmark går efter de partnere hvor matchet er bedst.

Højmark Rejser er en af Danmarks førende arrangør af skirejser og skiferier for familier, grupper, skoler og virksomheder. I 25 år har selskabet sendt danskere til Alperne. Desuden kendes Højmark for sine temature, guideservice og egne hoteller.

Sponsorater
Palletten af klubber, organisationer og hold, Højmark støtter allerede, er for eksempel Ringkøbing Håndbold, Ringkøbing Fodbold, Sunds SeaHawks, KLG i Lind, Aarhus United Håndbold, Team Lågeshoppen-UhrskovVine.dk cykling, Aarhus MTB cykling, diverse golfklubber, Den Alpine skiløber Christoffer Faarup og den freestyle orienterede skiløber Thomas Trads.

For 25 år siden blev rejsebureauet startet, da Lars Hjarnø og en kammerat kontaktede en efterskole for at høre, om ikke de skulle på skiferie? Det blev et ja og derfra var Højmark Rejser født, med grundlægger Lars Hjarnø som buschauffør, skiguide og arrangør.

Siden da har efterskolerne fyldt meget i gæstesammensætningen. Derfor vil dette tiltag gå godt i spand med det yngre segment og naturligvis også give familierne, et tegn om støtte til en sportsgren som fylder meget hos mange børn og teens.

Esport er en sport i kraftig vækst og involvering, vil give bureauet et aftryk hos vores gæster som et bureau, der tænker livet udenfor skiløbet ind i kommunikationen.

Højmark ønsker at etablere et eller flere partnerskaber med Esports hold, for at knytte sportsgrene tættere sammen og for at sætte fokus på, at Esport er en sportsgren, præcis som skiløb og alle de discipliner, der findes her.

Der er ansøgningsfrist 18. februar 2018 og Højmark forventer at kunne offentliggøre sin nye partner i projektet primo marts.

Relaterede artikler:

Højmark Rejser overtager tre Saalbach-hoteller

Højmark tilbagekøber aktier i SkiGroup

Team Benns Ski lander i Højmark Rejser

x

Læs Også

Stor vækst hos Travelport

Teknologikoncernen Travelport, der har også har reservationssystemerne Galileo og Worldspan, forventer i år en vækst på 40 procent i Norden – blandt andet via en ny stor kontrakt.

Travelport får kontrakt med stort norsk rejsebureau

G Travel, den norske kæde af erhvervsrejsebureauer i Norge og Sverige, indgår omfattende aftale med Travelport, der blandt andet har reservationssystemerne Galileo og Worldspan.

Amadeus øger samarbejde med erhvervsrejsebureau

Reservationssystemet Amadeus og det store globale erhvervsrejsebureau Flight Centre Travel Group skal sammen arbejde med Amadeus' distributionsteknologi.

Dansk møde-app får international pris

Google, Facebook og Spotify modtog, da de endnu var små, samme pris som dansk softwarefirma netop har fået for sin digitale Assistant-app til at gøre afholdelse af møder nemmere.

Rejsebureauer lander nye aftaler med Air France KLM

Erhvervsrejsebureauerne American Express Global Business Travel og BCD Travel får via reservationssystemerne Galileo og Worldspan samt Amadeus nye distributionsaftaler med de to flyselskaber om at undgå bookingafgifter.

Droner skal hjælpe med flyinspektioner

Airbus er sidst på året klar med nyt hjælpemiddel i flyselskabernes hangarer. Det nye dronesystem kan reducere tiden på dele af de i dag manuelle inspektioner af flyskroget.