Rejsende kan kræve præcis information

Det har Scandinavian Cruise Center måttet sande efter en dom ved retten i Helsingør har dømt selskabet til at refundere et par fra Helsingør hele rejsens pris for et caribisk krydstogt med Royal Caribbean, skriver Frederiksborg Amts Avis ifølge jp.dk.

 

Helsingør-parret kørte til havnen i New York City for at stige ombord, men det var den forkerte havn! Skibet sejlede fra New Jersey og der nåede parret ikke ud før skibet var sejlet.

 

Parret klagede til Pakkerejseankenævnet, som fandt, at parret skulle have de betalte 31.758 kroner refunderet, men det ville SCC ikke anerkende og sagen blev derfor behandlet ved retten i Helsingør. Også her fandt man, at vejledningen til kunderne havde været for sparsom og vildledende, idet der i materialet var omtalt ’New York City’, mens havneangivelsen blot blev anført som ’N.J.’ for New Jersey.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.