Wilson har stand på Dansk Golfshow i MCH (Foto: MCH | Tony Brøchner)

Rekordmange udstillere til Dansk Golfshow

Med 100 udstillere på 60 stande bliver Dansk Golfshow igen et tilløbsstykke på Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning den 23. til 25. februar.

I weekenden fra den 23. til den 25. februar kan omkring 60.000 besøgende på Ferie for Alle, der er Nordens største feriemesse, hente inspiration fra en lang række danske og udenlandske destinationer.

Spanien er det officielle partnerland på Ferie for Alle, og derfor vil hal L, der huser den store golfmesse, ligesom resten af feriemessen været præget af de rød-gule spanske nationalfarver.

“Vi kan godt mærke, at Spanien er et af de største rejselande for danskere generelt og for danske golfspillere i særdeleshed,” siger Johnny Tang Frandsen, projektkoordinator på Ferie for Alle.

Den Spanske Stats Turistbureau får i år en stand i golfhallen. Op til dette års messe har deltagerinteressen fra spanske destinationer været så overvældende, at der på standen også kommer repræsentanter fra Mallorca Golf Island og Costa Brava Tourist Board.

De største danske rejsebureauer
Spanien vil også indirekte være repræsenteret på selvstændige stande for danske golfrejsebureauer som Green2Green, Bravo Tours, ClassicGolf og Golf Plaisir. Sidstnævnte bureau er med for første gang på golfmessen.

“I 2017 skiftede vi navn fra Krone Golf til Golf Plaisir, der også er det navn, vi markedsføres under i Sverige. Golfmessen er en god anledning til at gøre opmærksom på navneskiftet,” fortæller Jakob Plougmann Kristensen fra Golf Plaisir.

Masser af spændende nyt
Dansk Golf Union er også officielt med på messen for første gang. DGU’s kommunikationschef, Jesper Jürgensen, vil fredag være at finde på PGA-standen, hvor han bl.a. vil fortælle om omdømmeprojektet, Golf og Diabetes.

Efter et enkelt års fravær er Made in Denmark igen med til Dansk Golfshow. MID står bag afviklingen af Danmarks eneste turnering på European Tour, og de besøgende på messen har noget at se frem til.

“Der er et par overraskelser på vores stand, som jeg ikke kan løfte sløret for, men gæsterne vil få mulighed for at deltage i konkurrencer og købe billetter til årets Made in Denmark, der i år som bekendt er flyttet fra Himmerland til Silkeborg Ry Golfklub,” lyder det fra Thomas Nielsen fra Made in Denmark.

 

Relaterede artikler:

Silkeborg tjener millioner på golfturnering

’Far og Søn’ golfturnering i Danmark

Samarbejde i golfrejsebranchen