Rekordstort passagertal i Heathrow

London Heathrow lufthavnen nåede op på 75,7 millioner passagerer i 2016, hvilket er en stigning på 1% i forhold til 2015.

Med offentliggørelsen af lufthavnens regnskaber understreger Heathrow behov for at gennemføre sine udvidelsesplaner, som er under udarbejdelse efter tilladelse til anlæg af en tredje landingsbane blev givet sidste år.

Lufthavnens omsætning lød på 2.807 millioner pund – 24,5 milliarder kroner – i 2016, en vækst på 1,5% i forhold til året før.

CEO John Holland-Kaye: “Sidste år var en milesten for Heathrow. Jeg er stolt af, hvad vores 76,000 medarbejdere har opnået. Vi ydede bedre service trods lavere omkostninger til et rekordstort antal rejsende”.

“Nu har vi startet planlægningsprocessen for udvidelsen og gennemfører de forarbejder, der er nødvendige for at gennemføre udvidelsen både miljørigtigt og økonomisk”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.