Russiske hotelpriser er historisk lave

image004I Skt. Petersborg er hotelpriserne 29% lavere end sidste år, mens priserne i Moskva ligger 31% lavere end i 2014.  Det viser en opgørelse fra trivago.dk.

I Skt. Petersborg er gennemsnitsprisen i øjeblikket nede på 387 kr. for to personer i et dobbeltværelse, mens et dobbeltværelse i Moskva kan bookes for 671 kr. i gennemsnit.

”Priserne i Skt. Petersborg er lige nu på sit laveste og Moskvas hotelpriser ligger ligeledes væsentligt under gennemsnittet for de seneste fem år,” siger Vibe Fogh-Andersen fra trivago. Årsagerne kan bl.a. findes i rubelens kursfald.

Udenrigsministeriet anbefaler, at man udviser forsigtighed ved rejse til Rusland.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.