Ryanair dominerede nyhederne i juli

2

ryanairVOR EGEN VERDEN: Det kan ikke overraske, at Ryanair eller nyheder om Ryanair i København og Billund dominerede på standby.dk i juli. Ellers var det to direktørers farvel med eller mod deres vilje i stort rejsebureau og stor hotelkoncern, som var med i top ti over mest læste.

Det ville have været mærkeligt, hvis ikke udviklingen om Rynairs bestående eller flugt fra Danmark havde domineret på hjemmesiden standby.dk i juli måned, som ellers kan være ren agurketid.

I top var dog nyheden om Jan Lockharts farvel til FDM. Uden antydning af forklaring fra bestyrelsesformanden. Den var der mange, der ikke forstod. Bedømt ud fra kommentarer til os på nettet.

Heller ikke Roy Kappenbergers pludselig farvel til Blu Radission (tidl SAS) koncernens hoteller i Danmark, var der ret mange, der forstod. Den nyhed var også med i top 10.

Nr.tre på listen var nyheden om, at Villy Søvndal var draget på ferie i Spanien med Ryanair til fagbevægelsens store forargelse.

Top ti så således ud: 1. Direktørskifte i stort rejsebureau, 2. Ryanair giver op, 3. Søvndah fløj med Ryanair, 4. Roy Kappenberger stopper, 5. Slipstrømmen fra konflikten mod Ryanair, 6. Tid til eftertanke (klumme), 7. 3 F formand tilfreds, 8, Ryanair øger i Danmark, 9. Hård nyser i avisleder og 10.Ryanair lukning koster jobs i Billund.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

2 Comments on "Ryanair dominerede nyhederne i juli"

Notify of
avatar
peter g
peter g

Saa fik Ryaniar vel al den gratis reklame de kunne oenske.
De tabte overfor Fagene og aabner flere og flere ruter fra Danmark.
And de Winner is………?

Ole
Ole

Tjah, det ved jeg heller ikke rigtigt, men personligt flyver jeg ikke med et selskab som foragter deres kunder. Som jeg oplevede en Ryanair kaptajn sige til en frustreret passager : What do you expect, you pay next to nothing, so you get next to nothing. Ikke at Norwegian er specielt meget bedre mht. deres syn på kunderne..

wpDiscuz