Ryanairs trussel mest læst i maj

0

Ryanair forleden i Københavns Lufthavn inden flyvning til Dublin.

VOR EGEN VERDEN: Den var ikke overraskende i toppen. Og i næste uge kommer der endnu en med spænding ventet nyhed med afgørelsen i Arbejdsretten.

Der var ikke så meget tvivl om månedens mest læste historie i maj på standby.dk. Det var nyheden om, at Ryanairs advokat raser mod overborgmester Frank Jensen og klager til EU over, at de ansatte i Københavns kommune ikke rejse med Ryanair.

Meget apropos er det i næste uge, at Arbejdsretten tager stilling til, om danske fagforeninger frit kan blokere for Ryanairs flyvningeri København. Sker det, går vi nogle urolige dage i møde.

På andenpladsen blandt de mest læste fulgte nyheden om, at flychefen i SAS, Per Schrøder, forlader SAS for at blive flychef i Thomas Cook Airlines. Endelig kom på tredjepladsen historien om, at Aller køber 80 procent af Nilles Rejser i Dybvad. Lige efter fulgte endnu en handel med rejsebureau, da Karsten Ree købte 75 procent af Africa Tours i Herning.

Top 10 listen i maj så således ud: 1. Ryanair raser, 2. Kendt SAS profil skifter, 3. Aller køber endnu et bureau, 4. Karsten Ree køberbureau i Herning, 5. Øv dag i Skagen, 6. Helt nye toner om security, 7. Dobbeltmoral om Ryanair i København, 8. Emirates skilles fra dansk salgschef, 9. 30 procent tomme sæder hos SAS og 10. En minister behøver ikke at jagte alt (klumme).

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz