Så kom det nye Stand By

December-udgaven af Stand By lander i disse dage hos abonnenterne. Bladet er fyldt med nyheder fra rejsebranche.

 

Der er bl.a. stort interview med den adm. direktør for Jet Time, Klaus Ren. Han fortæller om de nye fly, der er på vej til det danske charterflyselskab og slår fast:
”Vi skal ikke konkurrerer med lavprisselskaberne.”

 

Der er bl.a. også stort portræt af den nye topchef i Europæiske Rejseforsikring, Dan Landt, reportage fra den vigtige fagmesse for rejsebranche World Travel Market i London ligesom Stand By har været til en lang række arrangementer i den hjemlige rejsebranche.

 

Stand Bys december-udgave har også stort særskilt tema om Frankrig – verdens største turistdestination. Temaet udgives i samarbejde med Frankrigs Turistråd i Danmark, Atout France.

Skrevet af redaktionen

Så kom det nye Stand By

Forsiden af det 62-sider store Stand By prydes af den danske økonomi- og erhvervsminister, Brian Mikkelsen, der er gæst i ”Stolen”, eller ”hot seat,” som det store interview nu kaldes. Her taler han bl.a. om, at danske rejsende skal lære at tegne rejseforsikringer. ”Det er ikke staten, flyselskaberne eller rejsebureauer, der skal betale alt,” siger han. I interviewet afliver han – desværre for bl.a. den danske hotelindustri – al tale om differentieret hotelmoms. Han kommer også ind på emner som VisitDenmark, om statens medejerskab af SAS og meget mere.

 

Det nye Stand By har masser af nyheder fra rejsebranchen; vi har bl.a. besøgt Air Berlin; DRF’s direktør fortæller om problemer med moms i den danske rejsebranche; der er historien om 22-årig pige som blev direktør for en dag i Danmarks største erhvervsrejsebureau; Ole Egholm kigger bl.a. på de danske hoteller, der klarer sig bedst; der er stor optakt til den kommende vestnordiske rejsemesse, Vestnorden osv.

 

Og selvfølgelig er der også ”desserten” med fotos fra en række arrangementer i rejsebranchen samt People-nyheder.

 

Alt dette og meget, meget mere i Stand Bys september-nummer…

Skrevet af Redaktionen

Så kom det nye Stand By

Forsiden af det nye nummer prydes af Katia Østergaard, ny direktør i Horesta og gæst hos chefredaktør Anne Orholt i ’Stolen’.

 

Det nye blad har masser af nyheder fra rejsebranchen, vi kigger bl.a. på rejsebranchens ’alfahanner og powerprinsessen’, der er nyt fra Pakkerejse-Ankenævnet, medlemsnyt fra Danish Business Travel Association og PATA Danmark, der er fokus på business class – og stor fotoreportage fra Danish Travel Awards.

 

Og redaktionen har som altid været til en masse arrangementer i rejsebranchen ligesom der er People-nyt i det nye Stand By.

Skrevet af Henrik Baumgarten

Så kom det nye Stand By

Forsiden af det 62-sider store Stand By prydes af den danske økonomi- og erhvervsminister, Brian Mikkelsen, der er gæst i ”Stolen”, eller ”hot seat,” som det store interview nu kaldes. Her taler han bl.a. om, at danske rejsende skal lære at tegne rejseforsikringer. ”Det er ikke staten, flyselskaberne eller rejsebureauer, der skal betale alt,” siger han til Stand Bys chefredaktør, Anne Orholt.
 
I interviewet afliver han – desværre for bl.a. den danske hotelindustri – al tale om differentieret hotelmoms. Han kommer også ind på emner som VisitDenmark, om statens medejerskab af SAS og meget mere.

Det nye Stand By har masser af nyheder; vi har bl.a. besøgt Air Berlin; DRF’s direktør fortæller om problemer med moms i den danske rejsebranche; der er historien om 22-årig pige som blev direktør for en dag i Danmarks største erhvervsrejsebureau; Ole Egholm kigger bl.a. på de danske hoteller, der klarer sig bedst; der er stor optakt til den kommende vestnordiske rejsemesse, Vestnorden osv.

Og selvfølgelig er der også ”desserten” med fotos fra en række arrangementer i rejsebranchen samt People-nyheder.

Alt dette og meget, meget mere i Stand Bys september-nummer…

Skrevet af Henrik Baumgarten