Så gik uge 34

0
Flemming Jensen.
Flemming Jensen.

Langt fra OLs motto til DSB – Fhv. koncernchef i SAS kunne godt bruge mottoet fra legene efter at være blevet topchef i DSB, men gør han det?

FORTSAT NEDEFTER: Det olympiske motto: ”hurtigt, højere, stærkere” har DSB ikke overtaget. De kunne have gjort det med ”langsommere, usikkert og svagere”. I så fald havde det passet.

I den forløbne uge kom etaten ud med rekordunderskud og er også truet af en række busruter. Samtidig satte en artikel i Berlingske spørgsmål ved, hvor længe Flemming Jensen holder som chefen. Han er sjette direktør siden 2011 med Peter Schütze som formand.-

Det tror jeg nu nok, han bliver ved med at være, men det undrer mig, at han accepterer en ny køreplan, hvor idéen er, at ved at køre langsommere kan man bedre holde køreplanen. Den idé må være fostret af Bane Danmark.- I denne uge var jeg med Kystbanen fra Rungsted til Lufthavnen. Det tager otte minutter længere end før. Primært fordi lufthavnstoget nu holder ved mellemstationer på Kystbanen. Til gengæld var toget rettidigt i begge retninger.

”Det er vigtigere for passagererne at kunne stole på køreplanen end at det tager kortere tid,” sagde Flemming Jensen forleden.

Husk at fortælle det til SF, som fortsat vil bruge milliarder for en togplan, som sparer fem minutters køretid mellem vore tre største byer København. Aarhus og Aalborg.

FEST MED SAS. Det er ikke just festaber, som udgør jubilæumsudvalget i SAS i Stockholm for tiden. Et var, at selve dagen 1. august sejlede forbi. Nu vil selskabet fejre sig selv med nye uniformer i september. Og med en Boeing 737 i varieret bemaling afstemt efter farve og med oplysning om, at man fejrer 70 år. Hvad får passagererne? Et glas champagne med jubilæumsflyet i en måned frem? Eller en særlig oplevelse på anden måde med flyet? Nej, måske sparer man sammen til et gratis stykke lagkage med flyet 17. september fra Oslo til Bergen, mens den nye rute til Miami indvies med et helt andet fly og sædvanlig catering – i hvert fald på economy.

MUSIKALSK GYS: Nej det er ikke en ny dansk musical med Søren Pind på guitar, der er på vej mod premiere på Det Ny Teater. Det er selveste King Kong, som allerede har haft den første opførelse i Melbourne i Australien. Anmelderne var især imponeret over den seks meter høje King Kong figur i mekanisk fremstilling. King Kong vejer en ton, og teatret er blevet bygget delvis om få at få plads til alt udstyret. Gorillaen brøler undervejs. Musikken er skrevet af Marius de Vries, skriver Berlingske. Han har også komponeret musikken til filmene Moulin Rouge og Romeo og Julie. Næste premiere må bliver i New York.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz