Samson Travel får ny ejer

Holger Colding, der er manden bag den nordjyske industrikoncern Scanima, lagde i 1999 lokaler til den nordjyske afdeling af erhvervsrejsebureauet Skotte Business Travel i Aalborg, hvor Anette Myhre blev bureauchef. Samarbejdet med Skotte er ophørt, og Anette Myhre fortsætter i Samson Travel. Hun har mere end 25 års erfaring fra rejsebranchen, hvor hun har været i flere af de store erhvervsrejsebureauer.

 

Bureauchef for Samson Travel bliver Hans Berthelsen, der kommer fra FDMs rejsebureau i Aalborg. Den hidtidige ejer af Samson Travel, Hans J. Wellejus, som har mere end 40 års erfaring i branchen, fortsætter på kontoret i Frederikshavn.

 

”Jeg kom ind i rejsebranchen ved en tilfældighed – det startede med en snak med en rejsebureaumand på en motorcykeltur til Frankrig. Det er en spændende branche, og det har været interessant at følge de dygtige medarbejdere, som har opbygget et bureau med stor omsætning og en stor fast kundekreds især med fokus på erhvervsrejser. Jeg glæder mig til at få succes med Samson Travel”, siger Holger Colding.

 

Samson Travel er specialist i Sydafrika og er bl.a. dansk agent for Jensen Safaris.

Skrevet af web-redaktionen