SAS får nyt mad- og drikkekoncept

Nu lancerer SAS ’New Nordic by SAS’ med inspiration fra den nordiske madfilosofi, hvor lokal oprindelse og sæsonens råvarer er centrale. Konceptet har premiere den 28. maj på indenrigsflyvninger og flyvninger i Europa.

Konceptet er en del af en større opdatering af SAS’ mad- og drikkesortiment, hvor naturlige råvarer og lokale leverandører er i fokus: ”Vi ved, at mad og drikke er en vigtig del af rejsen og er glade for at lancere et nyt koncept med vægt på emballage, madkvalitet, og at oplevelsen skal passe i sammenhængen”, siger Stephanie Smitt Lindberg, produkt- og udviklingschef hos SAS.

Det nye design er inspireret af take-away-kulturen. Frokost og middag leveres i en terning, som gør det nemt at spise samtidig med, at man arbejder, læser eller ser film.
I den nye menu indgår bl.a. norsk fjordlaks, svensk lam og dansk kalv sammen med lokalt dyrkede grøntsager og rodfrugter fra Skags gård. Det indgår i prisen på SAS Plus – og kan tilkøbes på SAS Go.

”Vi arbejder på at finde lokale producenter for at udvikle menuen, så vi serverer sæsonens råvarer, uanset om det er brød bagt i stenovn fra Il Fornaio, asparges vokset hos Stenhuse Gård, håndlavet chokolade fra Hedh Escalante eller kartofler dyrket hos Tollby Gård”, siger Peter Lawrance, ansvarlig for menuplanlægning hos SAS.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.