SAS olierute hænger i tynd tråd

1

Content_SAS_Operation_140827BUSINESSFLY: Der er sket drastiske ændringer på oliemarkedet i Norge, siden starten på en ren business rute fra Stavanger til Houston med indhyret fly med besætning. I nær fremtid kan SAS blive nødt til at sætte PrivateAir ind på en helt anden rute i det næste års tid.

”Vi er inde i de sidste overvejelser om, hvad vi skal gøre med olieruten fra Stavanger til Houston. Den er ikke tilfredsstillende for tiden, som en naturlig følge af olieprisfaldet i det faldende marked. Det var nogle helt andre forudsætninger, da vi startede og leasede PrivatAirs businessfly for en tre årig periode,” siger koncernchef Rickard Gustafson til standby.dk.

Flyet er indrettet med 48 business sæder og er det eneste rent business class fly i SAS regi. Det har tidligere i samme version fløjet for Lufthansa fra New York.

”Vi har to muligheder. Enten at få nogle samarbejdspartnere eller kunder, som vil medvirke til at holde ruten i gang. Eller at lukke ned. Som det går nu, kan vi ikke fortsætte,” siger SAS-chefen.

Der er ca. et års tid tilbage af leasingperioden, og det er også muligt man forsøger i den nuværende version fra København eller Stockholm.

Men de spekulationer har Richard Gustafson ingen kommentarer til på nuværende tidspunkt.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

1 Comment on "SAS olierute hænger i tynd tråd"

Notify of
avatar
Mikael
Mikael

Så kom beslutningen om at flytte flyet fra SVGIAH-ruten. Det gik stærkt.

wpDiscuz