Søren Lithander, administrerende direktør for Sixt i Danmark, med den interne pris ved biludlejningsselskabets verdenskongres. Sixt-foto.

Satte pris på Sixt i Danmark

Ved biludlejningsselskabets verdenskongres modtog Sixt Danmark prisen ”Sixt Glory Award 2018-Innovation” – baggrunden var dets initiativ i Danmark med et all inclusive-produkt.

Sixt Biludlejnings verdenskongres i marokkanske Marrakesh havde 800 deltagere fra 110 lande. Og den danske delegation, anført af administrerende direktør i Danmark, Søren Lithander, kunne rejse hjem med en award.

Det var prisen Sixt Glory Award 2018-Innovation, som den danske afdeling blandt andet fik for sin nyskabelse, Sixt All-inclusive. ”Dermed har vi her i Danmark også formået at sætte vores præg på udviklingen inden for mobilitet med et produkt, der giver fleksibilitet med bil på abonnement, hvor alt er inkluderet,” oplyste Søren Lithander onsdag til STANDBY.dk

Selve Sixt All-inclusive blev lanceret i Danmark i slutningen af august – det er ifølge Sixt et bilabonnement med alt inkluderet i den månedlige ydelse.

Biludlejningens Spotify 
Ved lanceringen sagde Søren Lithander, der sidste år kom til Sixt fra konkurrenten Europcar, i en pressemeddelelse:

”Med udviklingen og teknologien følger nye muligheder for at tilbyde danskerne bilen uden bekymringer. Derfor har vi hos Sixt Danmark tænkt i helt nye baner. Med Sixt All-inclusive kombineres fordelene fra traditionel leasing og fleksibel billeje, hvor vi skaber en hverdag for kunden, hvor biludgifter ikke længere er en bekymringsfaktor.”

Ifølge biludlejningsselskabet udfordrer Sixt All-inclusive traditionelt bilejerskab og leasing på flere fronter. Forsikringer, service og ejerafgift er inkluderet i prisen ligesom kunden kan holde pause i sit abonnement i en måned – samt vælge bilen i det antal måneder, behovet eksisterer.

Biludlejningsbranchen har i en årrække forsøgt at forenkle det at have bil og fulgt med samfundstendenserne om at gå fra at eje til at leje. En trend der blandt andet udspringer fra musik- og filmbranchen, hvor abonnementsløsninger såsom Spotify i dag dominerer markedet, hed det fra Sixt.

Relaterede artikler:

Flere klager over biludlejning

Kendt biludlejningschef har fået nyt topjob

Færøsk hotel skifter ejer