Scandic Odense millionrenoveret

Scandic Hotels er færdige med en omfattende renovering af de 102 værelser på Scandic Odense.

I december 2016 blev den gennemgribende renovering sat i gang, og samtlige 102 værelser, badeværelser og værelsesgange stod over for en renovering for et tocifret millionbeløb. Det er den største renovering i hotellets 30-årige historie. Alt inventar på værelser og badeværelser er fjernet, og alt er forvandlet til topmoderne faciliteter med en afslappende atmosfære, og fremstår nu nyt, moderne og indrettet med nye møbler, belysning og badeværelser.

”Vi har brugt de seneste år til at renovere vores hoteller med det formål at få løftet standarden over hele landet. Der ligger en præcis plan for, hvilke hoteller som skal renoveres, og hvornår det skal ske. I Jylland har vi renoveret bl.a. Scandic Aarhus Vest, Scandic Kolding, Scandic Bygholm Park i Horsens, Scandic Olympic i Esbjerg, Scandic Regina i Herning, Scandic Silkeborg, Scandic Aalborg Øst og nu kom turen så til Scandic Odense”, fortæller Jens Mathiesen, adm. direktør Scandic Danmark.

”Visionen er at forny og udvikle vores koncept. Det nye karakteriseres ved fleksibilitet og utraditionelle løsninger tilpasset hotellet. Der er naturligt taget højde for rejsevaner og seneste tendenser i hotelverdenen, hvor hotellets reception, lobby og bar er det uformelle mødested, siger Tom Filstrup, hoteldirektør for Scandic Odense.

”Hotellet har på intet tidspunkt været ude af drift under renoveringen, og vores gæster har taget rigtig godt imod processen, alt i mens renoveringen har fundet sted. I februar tog vi de første renoverede værelser i drift, og det var med stor fornøjelse, da de første gæster kunne tage del i de nye m2 og omgivelser, slutter Tom Filstrup.

Scandic er Danmarks bedste arbejdsplads

Scandic udvider ved Københavns Lufthavn

København får hidtil største Scandic-hotel