Scandlines markerer start på Farø Broløb

scandlinesMotionsløbet, der bliver kaldt Danmarks smukkeste broløb, byder i år på særlig maritim stemning med Scandlines-færgen M/F Holger Danske, der med sit skibshorn vil sætte løbet i gang.

Farø Broløb starter lørdag den 5. september og byder for første gang på maraton, ligesom der er tre cykelruter på programmet og mulighed for en halvmaraton på rulleskøjter.

I 2013 deltog næsten 4.000 i løbet over den gamle Storstrømsbro og Farøbroen. I 2015 gentager Guldborgsund og Vordingborg Kommune succesen med Scandlines BorderShop som partner.

Færgen Holger Danske fra Rødby-Puttgarden vil spille en aktiv rolle. Færgen ankommer vest for Farøbroen cirka kl. 09:45 og lægge sig så tæt på som muligt, når de første deltagere kører eller løber over broen ved 10-tiden.

Det hele kulminerer kl. 11.15, når løbet på 10 km starter. Det markeres ved, at færgen foretager en letgenkendelig lang tuden med hornet, og dermed sætter løbet i gang.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.