SeaDream lancerer vincruises

seadreamshipDen eksklusive norske SeaDream Yacht Club, startede sine vincruises i 2014. I 2016 forsætter succes’en med otte nye vincruises med værter fra kendte vin-og champagne-huse. 2017 byder på syv nye vincruises.

”Vi er glade for at udvikle vore vincruises yderligere. På SeaDream Yacht Club er vi kendt for kulinariske oplevelser, vin og personlig service”, siger Thomas G. Harrison, salgsdirektør for Danmark og Sverige.

SeaDreams vincruises i forår, sommer og efterår omfatter vinsmagninger med internationalt kendte vineksperter og vingårdsejere, samt besøg på udvalgte vingårde.

”Vores vincruises har mødt stor interesse. Da vi har små grupper, har vi mulighed for at besøge mindre vingårde, og at repræsentanter kan komme ombord. Vort mål er at have det absolut bedste vinprogram i branchen”, siger Thomas G. Harrison.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.