Serie af uheld for Qantas

Flyet var på vej til start på ruten Sydney-Tokyo, da det blev holdt tilbage. Passagererne blev anbefalet at blive i Sydney Lufthavn, mens en del i flyet blev udskiftet og afprøvet.

 

Det er fjerde gang selskabet bliver udsat for sikkerhedsstop indenfor en periode på 10 dage, og det udløste i formiddag en meddelelse fra Civil Aviation Safety Authority om, at man har dannet en særlig gruppe, der skal undersøge Qantas, fordi offentligheden er begyndt at nære tvivl om selskabets sikkerhedsstandard.

Selskabets tekniske chef David Cox siger, at undersøgelserne giver Qantas mulighed for at vise, at uheldene blot er en del af at drive et stort flyselskab, mens afgående airline chief Geoff Dixon understreger, at der ikke er systematiske problemer med selskabet.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.