Otte fredage og lørdage i november og december er der Wallmans on Tour 2019 i Aalborg Kongres & Kultur Center. Foto: Wallmans.

Show fra Cirkusbygningen til Aalborg

Aftale mellem Wallmans fra Cirkusbygningen og Aalborg Kongres Center betyder, at showet Wallmans on Tour til november og december for første gang kan opleves udenfor København.

Wallmans fra Cirkusbygningen i København rykker til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), hvor der otte gange i november og december kommer en fornyelse i Aalborgs kulturtilbud omkring juletid.

Klik for stort format. Wallmans nye Dinnershow i Cirkusbygningen spiller denne sæson 125 gange for skønsmæssigt 76.000 gæster frem til juni. Der er typisk tre forestillinger om ugen, torsdag, fredag og lørdag. I juleperioden er der fire. Foto: Wallmans.

”Wallmans og vi har haft udviklingsmøder ligesom vi har besøgt flere Wallmans-shows i Skandinavien for at få fornemmelse for mulighederne her i Aalborg. Det har nu resulteret i, at Wallmans on Tour spiller et juleshow i AKKC otte gange i november og december,” siger Nicolaj Holm, direktør i AKKC.

Kontrakten med Wallmans on Tour 2019 betyder, at den mangeårige Aalborg Vinterrevy ikke kommer på plakaten i år.

”Det er naturligvis med et stænk af vemod, vi siger farvel til Aalborg Vinterrevy, som har været et stort aktiv for AKKC og Aalborg. Vi kunne imidlertid ikke lade denne store mulighed gå fra os med en kontrakt med Wallmans, som står stærkt for en god showoplevelse,” siger Nicolaj Holm i pressemeddelelse og tilføjer:

”Vi tænker, at mange nordjyder kender Wallmans spændende koncept og måske har været i Cirkusbygningen og oplevet det høje underholdningsniveau, Wallmans er kendt for.”

Mad og professionelle artister
Wallmans on Tour 2019 i AKKC bliver en pakke bestående af en aften med menu, show og festlig stemning. Wallmans on Tour består af otte professionelle artister, der leverer shownumre med sang, dans og akrobatik i verdensklasse. Publikum kommer til at opleve musikalske fortolkninger af nogle af tidens største kunstnere og et fantastisk julenummer, lover AKKC

Administrerende direktør i Wallmans, Dorthe Fryd Ekelin, siger om det nye samarbejde med AKKC:

”Gennem tiden har vi fået mange forespørgsler fra jyske gæster, om vi ikke snart kom til Jylland. Da muligheden for et samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center bød sig, besluttede vi at lave et Wallmans on Tour, et show sat specielt sammen til AKKC, der er et oplagt sted til at løfte konceptet Wallmans on Tour i Danmark. Wallmans i Cirkusbygningen har gennem årene haft over en million gæster, og vi glæder os nu til samarbejdet med AKKC og at give en forrygende Wallmans-oplevelse.”

Wallmans Christmas show kan opleves i AKKC fredage og lørdage fra 15. november til og med 7. december.

Relaterede artikler:

Cirkusbygning hyldede bedste samarbejdspartnere

Nemmere for partnere at booke i Cirkusbygningen

Klar til ny sæson i Cirkusbygningen