Sidste dag med Halloween i Tivoli

På søndag er det absolut sidste chance for (u)hyggelig Halloween i Tivoli. Dagen giver et sidste kig på de 22.000 græskar og Danmarkshistoriens største græskar på 485,4 kg foran Nimb.

Hvis man også vil opleve det skrækindjagende spøgelseshus ’Det Hjemsøgte’, så er det også søndag, som er sidste dag. På Plænen kan børn og vokse se Rasmus Klump optræde sammen med sine venner.

Boderne er fortsat et besøg værd og her præsenteres dansk håndværk og lækkerier fra alle kroge af Danmark. Alt fra uldtøfler, hatte, veste, ponchoer, ørevarmere, pandebånd, tørklæder til hårelastikker.

Når Halloween lukker og slukker, går Tivoli i gang med at forberede jul i Tivoli, og her siger underdirektør for bl.a. drift i Tivoli Mogens Ramsløv: ”Når Tivoli søndag den 5.11.2017 lukker kl. 23 er det første hold af medarbejdere og lastbiler klar uden for haven klar til at rykke ind og demontere scenografi for Halloween og begynde at bygge op til jul. Der er kun 11 døgn til at transformere Haven til en juleoplevelse for gæster i alle aldre, hvorfor tiden skal udnyttes optimalt.”

Tivoli åbner igen den 18. november for 24. år i træk med Jul i Tivoli.

Tivoli klar med ny restaurant

Tivoli udvider med ny vintersæson