Sidste dag med Halloween i Tivoli

På søndag er det absolut sidste chance for (u)hyggelig Halloween i Tivoli. Dagen giver et sidste kig på de 22.000 græskar og Danmarkshistoriens største græskar på 485,4 kg foran Nimb.

Hvis man også vil opleve det skrækindjagende spøgelseshus ’Det Hjemsøgte’, så er det også søndag, som er sidste dag. På Plænen kan børn og vokse se Rasmus Klump optræde sammen med sine venner.

Boderne er fortsat et besøg værd og her præsenteres dansk håndværk og lækkerier fra alle kroge af Danmark. Alt fra uldtøfler, hatte, veste, ponchoer, ørevarmere, pandebånd, tørklæder til hårelastikker.

Når Halloween lukker og slukker, går Tivoli i gang med at forberede jul i Tivoli, og her siger underdirektør for bl.a. drift i Tivoli Mogens Ramsløv: ”Når Tivoli søndag den 5.11.2017 lukker kl. 23 er det første hold af medarbejdere og lastbiler klar uden for haven klar til at rykke ind og demontere scenografi for Halloween og begynde at bygge op til jul. Der er kun 11 døgn til at transformere Haven til en juleoplevelse for gæster i alle aldre, hvorfor tiden skal udnyttes optimalt.”

Tivoli åbner igen den 18. november for 24. år i træk med Jul i Tivoli.

Tivoli klar med ny restaurant

Tivoli udvider med ny vintersæson

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.