Singapore Airlines fornyr A380-kabiner

Nye sæder i Business Class.

Airbus skal modernisere kabinerne i Singapore Airlines (SIA) 14 Airbus A380. Fornyelsen, der gennemføres lokalt af SIA Engineering Company og de fem første nyindrettede fly bliver klar i år og i 2018.

Singapore Airlines nye A380 kabiner giver mere personlig plads til passagererne på alle klasser. Samlet bliver kapaciteten på 471 sæder, hvoraf de seks bliver private suiter og 78 business-sæder i overetagen samt 44 premium economy og 343 economy i stueetagen.

“Vi er glade for, at Singapore Airlines har valgt os til at opgradere A380-kabinerne, som bliver udstyret med de bedste og nyeste produkter”, siger Laurent Martinez, servicechef hos Airbus. “Singapore Airlines tiltro til vores kompetencer er et positivt signal til udviklingen af vores service – ikke mindst til det hastigt voksende Asia-Pacific område”.

Airbus forventer, at opgraderinger af flyene de kommende 20 år vil have en samlet værdi på 180 milliarder dollars og hovedsageligt stamme fra Asia-Pacific området.

Verdens dyreste flybillet

SAS nye langrutekabine i luften

Finnair præsenterer A350-kabine

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.