Boracay, Filippinerne. Foto: Singapore Airlines.

Singapore Airlines vil sælge kæresteture

Forhold har det med at blomstre, når man oplever verden sammen. Derfor anbefaler Singapore Airlines fem helt særlige kærlighedsdestinationer.

Boracay, Filippinerne, er en af de mest idylliske tropeøer, man kan forestille sig. Øen, der kun er syv kilometer lang, har kridhvide sandstrande, turkisblåt hav og hængekøjer mellem de svajende palmer. En af de mest populære strande er White Beach, som ofte er på lister over verdens smukkeste strande. Om aftenen ændres stranden til en tropisk fest med strandbarer og dans i måneskinnet natten lang.

Tip: Book Shangri-La Boracay Resort og Spa på en frodig bjergskråning lige ud til havet.

Udsigt til Ayers Rock
Oplev klippegruppen The Olgas, der beskrives som Australiens røde hjerte. Her i midten af Australien, kan man møde den oprindelige befolkning, aboriginals, der har været i landet i 40.000 år. Et must er selvfølgelig at opleve de brændende og farverige solopgange og solnedgange i det paprikarøde sand fra eget hjem.

Tip: Book Longitude 131°, som er et miljøvenligt og romantisk resort, hvor man fra sit eget telt eller luksusværelse kan opleve udsigten til Ayers Rock.

Par-massage på Bali
Bali er det perfekte sted for enhver romantisk ferie. Foruden solbadning er surfing og yoga populære her – et tip er Yoga Barn, et internationalt kendt yogacenter, som folk valfarter til fra alle verdenshjørner. På Bali er der grønt, frodigt og smukt, og cykling er en rigtig god måde at opleve øen på. Slut cykelturen med et besøg i det prisbelønnede massagecenter Jari Manari, ’dansende fingre’, kendt som Balis bedste massage.

Tip: På luksushotellet Damai får man fantastisk beliggenhed, smuk arkitektur og et spændende gourmetkøkken.

Spis lokalt i Singapore
Singapore Airlines flyver direkte fra København, så Singapore er en perfekt by til et citybreak. Hører man til dem, som elsker at lave og spise mad, må man endelig ikke gå glip af Singapore Food Festival den 13.-29. juli. Her er lokale favoritter, sjove arrangementer og samarbejde mellem Singapores bedste kokke.

Der er både madlavningskurser og workshops, hvor man kan lære, hvordan Singapores madlavningskultur kan tages med hjem i eget køkken.

Tip: Book Hotel Scarlett, hvor flot arkitektur og overdådigt interiør skaber den mest romantiske atmosfære, man kan forestille sig.

Kulturelt citybreak i Moskva
For dem, der ønsker en lidt kortere tur, er Moskva en spændende og anderledes destination for et citybreak. I Moskva kan man opleve kontrasterne. For eksempel Den Røde Plads i byens centrum. Herfra kan man gå på opdagelse ved Kremlmuren og opleve Vasilij-katedralen med sine mangefarvede kupler. Man kan I sejle gennem byens kanaler og forevige sin kærlighed ved at placere en lås på et kærlighedstræ på Luzhkov-broen.

Tip: Book Sovietsky Historical Hotel, som er en lille perle, i det centrale Moskva. Hotellet er fyldt med originalitet og har mange detaljer, som virkelig bringer en tilbage til zartiden. Der er store værelser med unikt interiør, behagelige senge samt stemningsmusik til morgenmaden.

Uanset rejsemål kan Singapore Airlines flyve helt tæt på destinationen. ”Vores direkte fly til Singapore og vores rutenet gør, at vi dækker hele Asien. Vi er kendt for god service og komfort. Vores gæster slapper af allerede på flyet,” siger Allan Hoffery, som er Nordic Sales Manager hos Singapore Airlines.

Relaterede artikler:

Singapore Airlines fornyr A380-kabiner

Singapore Airlines fik større fly på Københavns Lufthavn

SAS bøjede sig for Singapore Airlines