Skagen er attraktiv for krydstogter

0

rci-Brilliance-of-the-seas-600CRUISE: Der er masser af muligheder for spændende udflugter, og det dirigerer hvor krydstogtrederierne vælger at lægge til i danske havne. I går skinnede Solen, og premieren med stort skib til ny kaj blev en succes.

I anden omgang lykkedes det for den norske kaptajn Stig Nilsen på Brilliance of the Sea fra Royal Caribbean at få sit store krydstogtskib med 2.159 passagerer om bord bugseret ind til nyt kajanlæg i Skagen. I sidste uge måtte det opgives på grund af vejret.

De første meldinger går på, at passagererne gerne ville have haft endnu mere tid. Men de kan jo altid komme tilbage på ferie!

”Jeg forstår det godt,” kommenterer adm. direktør Jens Elers for DMC bureauet, som står for handlingen af 40 procent af alle krydstogtskibes anløb i Danmark., ”Vi har i flere år haft anløb med forskellige rederier i Skagen, og de får altid flotte karakterer. Nu kan de så ovenikøbet komme helt ind, frem for at ligge for anker og sejle ind med tender.

Der er altid mange amerikanere med et krydstogtskib, og de er meget begejstrede for naturen omkring Skagen og selve byen med de smukke gamle huse efter de rapporter vi får. De kender ikke Skagensmalerne på samme måde, som de har hørt om H.C. Andersen, men de er begejstrede for det de ser bl.a. på Skagen Museum og for at høre om malernes historie.

Det er et stykke Danmark, som de ikke kender og bliver positivt overraskede over. Jeg er sikker på, at der kommer endnu flere skibe næste år,” fortsætter han.

Allerede næste onsdag kommer Balmoral og Seven Seas Voyager til Skagen med et par tusinde gæster, inden Brilliance vender tilbage søndag 21. juni.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz