Nortlander Ski-Tours, der har over 25 års erfaring med skirejser, vil nu i stigende grad tilbyde rejser for firmaer. Foto: Nortlander Ski-Tours.

Skirejsebureau vil lave firmarejser

Danmarks største skirejsebureau har åbnet særlig afdeling, hvor de ansatte udelukkende skal sælge rejser til erhvervslivet.

Til at begynde med vil Nortlander Business, en ny afdeling under Nortlander Ski-Tours, kun tilbyde erhvervsrejser til rejsebureauets alpedestinationer i Frankrig, Italien og Østrig. Nortlander Business er foreløbig bemandet med tre ansatte.

”Vi har nu åbnet afdelingen Nortlander Business der udelukkende henvender sig til B2B markedet og som skal sælge forretningsrejser til de tre alpelande, hvortil vi i forvejen sender vores skiturister,” siger Frederik Leth-Sørensen, Content & Brand Manager i Nortlander Ski-Tours til STANDBY.dk – han har ikke noget konkret bud på, hvor mange kunder skirejsebureauet årligt forventer med sit nye tiltag.

”Vi starter med at have tre medarbejdere i Nortlander Business og til at begynde med tilbyder vi kun erhvervsrejser til de tre markeder, hvor vi allerede er. Vi kan tilbyde en række hoteller til møder og konferencer, store som små,” siger Frederik Leth-Sørensen og tilføjer, at Nortlander blandt andet vil markedsføre sit nye tiltag overfor eksisterende erhvervskunder i sin database. ”Vi har før arrangeret firmarejser, fra konferencer til teambuilding, men det er helt nyt, at vi nu har en dedikeret afdeling til disse rejser,” siger han.

Et af hotellerne, som Nortlander anbefaler til firmarejser, er det nye 4-stjernede Hotel Marietta i østrigske Obertauern. Hotellet har ifølge rejsebureauet ”de fuldendte rammer” for alle slags virksomhedsgrupper og kapacitet til 400 gæster. Der er fire konferencerum med AV-udstyr, et af dem er på hotellets øverste etage med udsigt til alperne og egen bar, der er mulighed for at spise i separate lokaler – og når der skal slappes af har hotellet blandt andet en spa-afdeling med pool.

Større sammenhold og arbejdsglæde
Skiløb kan naturligvis tilbydes for firmarejsende, men i erkendelse af, at ikke nødvendigvis alle synes skiløb er sjovt, kan der også tilbydes andre aktiviteter når der ikke holdes møder.

”Firmaskirejser til Alperne giver både større sammenhold og arbejdsglæde. Der sker noget, når man kommer ud over landets grænser og væk fra de faste rammer. Teambuilding skaber et frisk pust i hverdagen, og det styrker fællesskabet blandt alle kolleger,” vurderer Toke Hyldgaard, salgs- og marketingdirektør i Nortlander Ski-Tours.

Relaterede artikler:

Få danske firmaer godkender rejser på forhånd

Fra erhvervsrejsebureau til DFDS

Rejsebranchen skal bruge flere ansatte

 

x

Læs Også

DRF i samarbejde med valutafirma

Danmarks Rejsebureau Forening vil tilbyde sine medlemmer bedre valutakurser. ”Det er et meget simpelt system,” siger DRF’s direktør.

Havudsigt blev til gul mur og elevator til stejl trappe

Man skal holde, hvad man lover, ellers falder hammeren prompte, således også i en kendelse mod Kulturrejser Europa til Kreta for tre ødelagte feriedage.

Atter klar til ski på nichedestination

Danske Sun Tours, der primært gør sig indenfor charterrejser, holder den kommende vinter fast i sin foreløbig enlige skidestination. Der flyves fra både København og Aalborg.

Spies i nyt samarbejde med Emirates

Næste år tilbyder Danmarks største charterrejsebureau cirka 2.300 pladser på direkte flyvninger fra Bornholm til Sydeuropa. Men der bliver også samarbejde med DAT og Emirates.

Billigere at være turist i Tyrkiet

Den tyrkiske valuta styrtdykker; det reducerer udgifterne for turister i Tyrkiet, der er blandt de største charterrejsemål. Det bliver navnlig billigere for rejser der arrangeres her og nu.

Uenighed om årsag til lukning af rejsebureau

Direktøren for nu lukkede Horisont Rejser afviser at økonomiske problemer var årsagen. Men i bureauets seneste regnskab står, at halvdelen af kapitalen er tabt og selskabet forventes afviklet.