Den officielle åbning af hotellet i Prag. (Foto: Steigenberger Hotels GmbH | PR)

Slår dørene op: Zleep åbner nyt udenlandsk hotel

Zleep Hotels har åbnet atter et hotel uden for Danmarks grænser, da kæden fremover også tilbyder indkvartering i Prag. Flere både danske og udenlandske hoteller ventes følge efter i 2024.

I denne uge rundede Zleep Hotels dét, som hotelkæden selv betegner som en vigtig milepæl i planerne om at etablere sig i flere lande. Det skete, da dørene blev slået op til et nyt hotel i Prag, som både er kædens første hotel i hovedstaden og Tjekkiet som sådan.

Det nye hotel er placeret i bydelen Waltrovka, der ligger i den sydvestlige del af den tjekkiske hovedstad. Med den beliggenhed befinder hotellet sig seks kilometer fra byens gamle centrum samt 17 kilometer fra lufthavnen.

Hotelkædens seneste skud på stammen har en kapacitet på 166 værelser, mens gæsterne også har mulighed for at opholde sig i en lounge, hvor der – udover receptionen – er en bar. Det oplyses, at man har sigtet efter at udføre hotellet i et moderne og skandinavisk design.

Glæder sig til at opleve modtagelsen
Byggeriet af det nye hotel er udført i samarbejde med det tjekkiske projektudviklingsfirma Penta Real Estate, mens driften vil blive varetaget af Deutsche Hospitality, som stifter Peter Haaber solgte 51 procent af aktierne i den danske hotelæde til i 2019.

Haaber er fortsat administrerende direktør for kæden, og han glæder sig over, at Zleep Hotels er åbnet i endnu et land og dermed kan sætte atter en nål i verdenskortet.

”Prag er blevet et hotel rigere, og Zleep Hotels har fået endnu et hotel i porteføljen. Vi i Zleep Hotels er meget spændte og stolte over at have åbnet et hotel i Prag.”

”Jeg ser frem til at følge med på sidelinjen og opleve hvordan nye gæster vil tage imod det danske hotelkoncept, som vi kender og elsker herhjemme.”

Sigter efter ni nye hoteller
Med åbningen af hotellet i Prag tæller Zleep Hotels 15 hoteller i henholdsvis Danmark, Sverige, Spanien og Tjekkiet. Til næste år venter man dog at øge antallet yderligere, da der efter planen skal åbnes ni nye hoteller under varemærket i 2024.

I Danmark drejer det sig om hoteller i Glostrup, Hillerød og på den kommende rasteplads Recharge City, der vil ligge ved Horsens Syd-afkørslen på E45.

Derudover vil udvidelsen i Europa også fortsætte, når kæden, som det ser ud i øjeblikket, åbner hoteller nær eller i lufthavnene i Zürich, Berlin og Frankfurt. Derudover ventes også Hamborg, Lausanne og Leipzig at få Zleep-hoteller i løbet af det kommende år.


Relaterede artikler:

Dansk hotelkæde mister og får et lufthavnshotel

Hotelkæde får endnu et dansk hotel

Hotelkæde forventer dansk rekordomsætning