Smart teknologi på krydstogtskib

Markedets mest populære tavlecomputer giver nu cruisegæsterne endnu en kanal til at modtage, hente og bruge information om bord på RCCL’s skibe.
Gæsterne vil bl.a. kunne bruge mediet til at finde dagens program om bord, se deres personlige rejseplan, bestille room service mm.

 

Spendour of the Seas bliver det første i rækken af skibe med den nye teknologi, men indenfor to år vil servicen kunne tilbydes på alle rederiets skibe i Vision-klassen.

 

”iPads ombord er et tilbud til gæsterne for at give dem bedre mulighed for at interagere og kommunikere. Tiltaget er vigtigt for at kunne forsætte med at tilbyde vores kunder den førende teknologi og højne gæsternes cruise-oplevelse,” siger marketingschef for Royal Caribbean i Norden, Ellen Stebekk.

 

Royal Caribbean har desuden installeret WIFI på hele skibet, for at give gæsterne mulighed for at benytte sig af sine iPads, uanset hvor på skibet de befinder sig.

 

De første sprog, som er tilgængelige på iPads´ene er engelsk og portugisisk.

Skrevet af redaktionen

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.