Danske Konferencecentre kigger allerede nu efter værtsby for næste års Planner Days. Foto: Danske Konferencecentre.

Søger værtsby til danske mødeplanlæggere

Med deltagelse af op til 150 deltagere på Planner Days 2020 efterlyser arrangørerne nu en værtsby, der vil være med til at sponsere det to dage lange event.

”Som værtsby for Pla​nner Days, får du mulighed for at vise din by frem og inspirere landets bedste mødeplanlæggere til at holde endnu bedre møder i fremtiden.”

Sådan hedder det blandt andet i indbydelsen fra arrangørerne af Planner Days 2020, N:O:W, OrgaNicer og Danske Konferencecentre. I lighed med tidligere år indbyder arrangørerne interesserede værtsbyer i at give deres bud på at have værtsbyskabet i 2020.

Det koster skønsmæssigt værtsbyen omkring 100.000 kroner at lægge lokaler og venues til arrangementet, oplyste Danske Konferencecentre sidste år til STANDBY.dk

Planner Days er en årligt tilbagevendende 2-dages konference, hvor mødebranchen samles for at lade sig fagligt inspirere og netværke.

”Da muligheden kom, for at byde på værtskabet, var vi ikke i tvivl om, at vi ville give det et skud. Fra tidligere år, har vi hørt meget om, hvor stor en værdi arrangementet har for værtsbyen og destinationen, da det er en fantastisk mulighed for, at vise sit område frem,” siger Tina Schütt fra Destination Fyn i en pressemeddelelse fra Danske Konferencecentre.

Hun og EventAlliancen Fyn var sammen med en række lokale partnere i Svendborg og på Sydfyn vært for Planner Days 2019.

Også branchen deltager
Til Planner Days deltager flere af landets store konferencecentre. Med sig inviterer de to af deres bedste kunder, som de ønsker at dele en fagligt inspirerende og social oplevelse med. Dertil kommer en række mødeplanlæggere, som hvert år søger om at komme med.

”På Planner Days har man deltagerne samlet i næsten to dage, og selvom det er et ”pakket” program, de skal igennem, så er der god tid, til at netværke og snakke med deltagerne. Vi ved jo godt, at det handler om at profilere sit eget sted, men det mærker man ikke på Planner Days, da hele konceptet netop er bygget op således, at der ikke skal snakkes salg, men det skal handle om netværk, relationer og at hygge sig,” siger Tina Schütt fra Destination Fyn.

”Det mødeplanlæggerne, som deltager på Planner Days, søger, udover inspiration og faglig sparring, er at krydre deres arrangementer med noget unikt. Så hvis man som destination, kan byde ind med netop dette, så skal man søge,” siger direktør i Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid. Danske Konferencecentre har omkring 100 medlemmer.

Relaterede artikler:

Danske Konferencecentre inviterer færre til Netværksdag

Her er favoritterne hos de danske mødeplanlæggere

Efterlyser værtsby til MICE-konference