MSC Magnifica skal også i 2025 sejle verdenskrydstogt. PR-foto: MSC Cruises.

Søsætter verdenskrydstogt på 116 dage

MSC Cruises tilbyder over tre måneder 2025 World Cruise til 50 destinationer i 21 lande på fem kontinenter. Krydstogtet sejler 30.000 sømil i blandt andet Middelhavet, Atlanten og Stillehavet.

MSC World Cruise 2025 starter i Europa i januar 2025. Krydstogtet med det italienske rederi MSC Cruises sejles med MSC Magnifica, der i denne tid er i gang med et andet verdenskrydstogt. Her er startpriserne for krydstogtet 75.000 kroner.

Magnifica har plads til over 2.500 passagerer med to i hver kahyt eller suite – hertil kommer en besætning på mere end 1.000.

2025-verdenskrydstogtet sejler fra Middelhavet, hvor det besøger havne i Italien, Frankrig og Spanien til  Casablanca i Marokko og derfra ud i Atlanterhavet og ned til Kap Verdes hovedstad, Mindelo, skriver MSC Cruises i en pressemeddelelse.

Efter at have krydset Atlanterhavet vil gæsterne, der ombord blandt andet har fem restauranter at vælge imellem, bruge ti dage ved Sydamerika, herunder overnatninger i Rio de Janeiro, Buenos Aires, Argentina og Valparaiso i Chile samt et besøg på Falklandsøerne.

Derefter sejler Magnifica over det sydlige Stillehav til den verdensberømte Påskeø (Chile), Moorea (Fransk Polynesien) og Aitutaki og Rarotonga på Cook Islands.

Videre til New Zealand og Australien
Magnifica fortsætter mod New Zealand og Australien. På otte dage omkring New Zealand besøges byerne Auckland, Tauranga, Napier, Christchurch og Dunedin samt Milford Sound-fjorden i det sydlige New Zealand.

Turen går videre til Australien, hvor der bliver 19 dages sejlads ved landets sydlige og vestlige kyster. Skibet lægger blandt andet til i Sydney, Melbourne, Adelaide og Perth.

Fra Australien sejles der videre mod Bali og det indiske ocean. Der besøges under denne del af turen også Singapore, Penang i Malaysia samt Thailands største ø, Phuket.

Stop på vej tilbage mod Middelhavet inkluderer Sri Lanka, Aqaba i Jordan, Sharm El-Sheik ved Rødehavet og Luxor inden turen går gennem Suez-kanalen og videre til Alexandria.

 

Relaterede artikler:

Skibe fra MSC Cruises samtidig på verdenskrydstogt

Aller Leisure vil have større bid af krydstogtsalget

Stort dansk krydstogtrejsebureau øger bemandingen