Southwest ’grounder’ 128 fly

southwest-airlines-imessageSouthwest Airlines har måttet trække 128 fly ud af drift, da man blev opmærksomme på, at de var forsinkede med hensyn til service-check.

”Da problemet blev opdaget fjernede vi øjeblikkeligt de berørte fly og sendte dem til service. Samtidig orienterede vi de amerikanske luftfartsmyndigheder”, hedder det i en meddelelse fra det store lavprisselskab.

Southwest måtte af samme grund aflyse 80 flyvninger tirsdag og godt det halve i løbet af onsdagen.

Luftfartsmyndighederne godkendte det Dallas baserede flyselskabs planer om at lade flyene fortsætte i højst fem dage, mens service-checks gennemføres.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.