Spædbarn forbrændt på fly

0

China-Southern-Airbus-380.jpg China-Southern-Airbus-380LUFTFART: En 14 måneder gammel engelsk pige fik andengrads forbrændinger, da der blev spildt kogende te på hende under en flyvning til Australien – bagefter fik pigens familie regning for bl.a. ambulancekørsel.

Uheldet skete da den engelske familie var på vej til Australien med China Southern Airlines. Familien sad på en sæderække mellem de to midtergange – i den ene midtergang spurgte en af flyets stewardesser pigens mor og bedstemor, hvad de ville have at drikke. Samme spørgsmål kom i den anden midtergang fra en anden stewardesse til pigens seksårige storebror, der bad om en kop te.

Da stewardessen gav drengen koppen med den skoldhede te, hev 14 måneder gamle Lily-Mae fat i koppen og fik teen ud over sine ben.

Pigens mor, Rachel Sorensen, siger til avisen Daily Mail, at en læge ombord hjalp med at afkøle pigens brandsår frem til landing. Efter landing kom førstehjælpspersonale og fik pigen og hendes familie til den ventende ambulance. Bagefter fik familien en regning på flere tusinde kroner for ambulancekørslen og hospitalsbehandlingen.

Daily Mail skriver, at det ikke er lykkedes at få svar på hændelsen fra flyselskabet.

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz