Spanien på Ferie for Alle i 2023. (Foto: Den Spanske Stats Turistbureau | PR)

Spanien møder talstærkt op til Ferie for Alle

I den kommende weekend vil aktører fra flere forskellige hjørner af den spanske rejsebranche gøre deres for, at en del af de besøgende på Ferie for Alle vælger at rejse sydover i sommerferien.

Til trods for vinterferien kun akkurat lige er overstået for de fleste, og mens borgere i visse dele af landet fortsat holder fri fra arbejdspladser og klasseværelser, er det tilsyneladende ikke for tidligt at tænke over, hvor sommerferien skal gå hen.

Det mener Den Spanske Stats Turistbureau i hvert fald, og derfor har organisationen annonceret, at det sydeuropæiske ferieland vil have en stærk tilstedeværelse på Ferie for Alle, der i år løber af stablen fra fredag den 23. februar til og med søndag den 25. oktober.

Her vil omkring 1.000 udstillere fra flere end 70 forskellige lande og regioner være til stede i 12 haller i Messecenter Herning.

Fungerer som en platform
Meldingen fra Den Spanske Stats Turistbureau er, at organisationen især håber at kunne veksle besøget i Herning til flere turister i landet, men det er dog ikke hele motivationen for, at man dukker op på den midtjyske feriemesse.

”Vores primære mål er ikke blot at inspirere rejselystne danskere til at udforske og genbesøge Spaniens utallige charmerende destinationer, men vi tilbyder også en platform for spændende diskussioner og netværksmuligheder for rejsebranchen,” lyder det.

Den Spanske Stats Turistbureau vil have stande i både Hal M og L, og her vil udstillere fra flere af landets egne, turistråd, hoteller samt organisationer, som repræsenterer en række destinationer, markedsføre Spanien over for messedeltagerne.

En række forskellige repræsentanter
De besøgende i Hal M vil kunne stifte nærmere bekendtskab med Turismo Lanzarote, La Palma, Fuerteventura, Turismo La Gomera, Turismo de Gran Canaria, Costa Blanca, Benidorm, Cataluña, Formentera, Estació Nautica Costa Daurada, Andalucía – Cádiz, Paradores, Fuengirola, Murcia Region – Costa Cálida samt UGOLF Iberia.

I Hal L vil messedeltagerne derudover kunne møde Gran Canaria Golf, Hotel Villa Gran Canaria, Lopesan Hoteles, Andalucia-Royal Andalusian Golf Federation, Costa Blanca Golf Association og Hotel Bonalba.

I de to udlandshaller på Ferie for Alle vil der samlet set være flere end 140 rejsebureauer samt turistorganisationer, lufthavne (Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn), flyselskaber og lignende til stede.


Relaterede artikler:

Spaniens turistråd i samarbejde med Lonely Planet

Spanien ser fortsat fremgang af danske turister

Spanien skifter turistchef i Danmark