Spies-gruppen med rekordresultat

Thomas Cook Northern Europe, som bl.a. Spies og Thomas Cook Airlines er en del af, præsenterer et driftsresultat for regnskabsåret, der sluttede 30. september på 1.461 millioner svenske kroner mod sidste års 1.447 millioner.

Antallet af gæster for gruppen steg til 1.534.000 fra 1.499.000 året før. Årsresultatet viser en omsætning i Norden på 14,4 milliarder svenske kroner mod sidste års 13,5 milliarder kroner. Overskudsgraden blev på 10,1% mod 10,7% sidste år.

Spies har også haft et fremgangsrigt år. Her lyder driftsresultatet på 98,3 millioner danske kroner  mod 76,1 millioner kroner sidste år.

”Årets resultat for Spies er meget stærkt, og vi er både stolte og glade for resultatet, som er et af de historisk bedste for Spies. Det udspringer bl.a. af gæsternes tillid til os som rejsearrangør, vores hotelkoncepter samt vækst på fleksible ferierejser med rutefly”, siger adm. direktør Jan Vendelbo.

”Spies’ gæster er generelt meget tilfredse med deres ferier – 97% af gæsterne siger, at de vil anbefale familie og venner at rejse med os”, fortæller Jan Vendelbo.

I de seneste år har Spies satset på ’Dynamic Packaging’ – pakkerejser, der gennemføres med rutefly. Her rammer selskabet en bredere kundekreds. Et af de store vækstområder har været Dubai og rejsemål i Det indiske Ocean. Her har bl.a. Maldiverne været et af de store trækplastre.

”Salget for den kommende vinter ser godt ud. De kanariske Øer er populære og til nyheden Kap Verde er mere end 85% af vinterrejserne solgt. Sommersalget 2018 er godt i gang, og vi ser igen øget interesse for Tyrkiet-rejser efter et par år med et vigende salg. Grækenland tyder på at blive den helt store vinder med ca. 20% flere sommerbookinger end på samme tid i fjor”, siger Jan Vendelbo.

Spies-Gruppen, eller Thomas Cook Northern Europe, rummer Ving i Sverige og Norge, Tjäreborg i Finland, danske Thomas Cook Airlines Scandinavia, samt hotelkæderne Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club by Sunwing, samt voksenhotellerne Sunprime Hotels.

Spies med nye koncepthoteller

Spies klar med Premier League rejser

Thomas Cook og Spies dropper 16 attraktioner

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.